Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hollywoodi sztárok mesés álomotthonai

Luxus a javából!

Balogh Mia | archív | 2013.12.11. |
Hollywoodi sztárok mesés álomotthonai
Gazdagok, szépek és imádják a luxust: pillants be velünk a leghíresebb hollywoodi sztárok álomotthonaiba! Még a lakberendezők többségének is leesik az álla, ha bepillanthat egy-egy világsztár luxusotthonának kulisszái mögé, hiszen a filmsztárok, énekesek és tévés személyiségek csak a legjobbal és a legdrágábbal elégedettek. Hogy ez pontosan mit jelent? Elképesztő luxust, méghozzá az álomotthon minden négyzetméterén. Mondjuk és mutatjuk, hogy a sztárok közül kik élnek a legszebb és legdrágább luxusotthonokban.

Oprah Winfrey

Nemcsak a legnépszerűbb amerikai tévések és legbefolyásosabb médiaszemélyiségek egyike, hanem a világ egyik legfényűzőbb sztárotthonának tulajdonosa is Oprah Winfrey. A híresség 2001-ben 55 millió dollárért (11.7 milliárd forintért) vásárolta meg álmai ingatlanát a kaliforniai Montecitóban, ami most becslések szerint 85 millió dollárt (18 milliárd forintot) ér. Az Oasis névre keresztelt luxusbirtok 6 hálóval, 14 fürdőszobával, gourmet konyhával, csodás kerttel és mesés kilátással várja úrnőjét és vendégeket, akik a teaházban, vagy az egzotikus halakkal teli mesterséges tó partján is lazíthatnak.
 

Presztízs Magazin

Tiger Woods

Miután 2010-ben lezajlott botrányos (és nagyon drága) válása, Tiger Woods a floridai Jupiter-szigeten vásárolt magának legénylakást, potom 60 millió dollárért (12.8 milliárd forintért). A luxusingatlanhoz saját jachtkikötő, meditációs terem, futó- és golfpálya is tartozik, berendezése pedig leginkább az eleganciát és az egyszerűséget ötvözi.
 

Presztízs Magazin


Hugh Hefner


Ki ne hallott volna már a Playboy villáról, ami nemcsak valóságshow-helyszínként, hanem a világ egyik legelegánsabb sztárotthonaként is funkcionál. A Playboy atyja, Hugh Hefner és barátnői ugyanis ebben az 54 millió dollárt (11.5 milliárd forintot) érő ingatlanban tengetik mindennapjaikat, ahol 22 szoba, fürdők, szauna, vízesés, állatkert, teniszpályák, játékszoba és borospince is gondoskodik kényelmükről. A villának madárháza van, ahol a kisállat-temető is helyet kapott, de a falak között számos titkot suttognak a híres „Elvis lakosztályról” is.
 

Presztízs Magazin

Celine Dion

A világhírű énekesnő nem csupán egy álomotthont, hanem egy egész szigetet vásárolt, amit immár boldogan eladna bárkinek. A potenciális vevőnek nem kell híresnek lennie, de nem árt, ha a pénztárcája azért elég vastag, hiszen a Montrealtól 15 percre található sziget vételára csaknem 30 millió dollár (6.4 milliárd forint). Ezért a pénzért viszont nemcsak tökéletes nyugalmat, hanem a lehető legnagyobb biztonságot is ígérik: a sziget partjainál hajók járőröznek, ügyelve arra, hogy illetéktelenek ne kerülhessenek a ház közelébe.
 

Presztízs Magazin

Jennifer Aniston

Az elmúlt hónapok során a Jóbarátok színésznője adta-vette a lakásokat. Sokáig mintha nem találta volna az igazit, ám végül, ahogyan a szerelemben, úgy az ingatlanpiacon is megtalálta számításait. Méghozzá egy Bel Air-i luxuslakás formájában, amit a világsztár 25 millió dollár helyett állítólag 21 millióért (4.5 milliárd forintért) tudott megkaparintani. A 4 hálószobával és 6 fürdővel rendelkező, medencés villához borospince, vendégház és szőlő is tartozik. Tehát könnyen elképzelhető, hogy a színésznő ide szeretni visszavonulni, és itt alapítana családot vőlegényével, Justin Theroux-val.
 

Presztízs Magazin

Will és Jada Pinkett Smith

A sztárpár 20 millió dolláros (4.2 milliárd forintos) álomotthona a kaliforniai Calabasasban található, és nemcsak az egyik legtágasabb és legszebb, hanem egyben az egyik legdrágább sztárlaknak is számít. A Smith család számára persze minden pénzt megér a villa, ahol a szobákban saját bárpult található, kikapcsolódásukat pedig tenisz-, golf- és kosárlabdapálya, uszoda és mesterséges tó teszi teljessé.Presztízs Magazin


Harrison Ford és Calista Flockhart


A sztárpár New York-i lakása is szép eredménnyel pályázhatna a legfényűzőbb sztárotthon címre, ugyanis a 16 millió dollárt (3.4 milliárd forintot) érő ingatlan minden négyzetcentiméterét áthatja a pompa és a tökéletesség. A négy hálószobával és négy fürdővel rendelkező luxuslakást könyvtár, iroda, edzőterem, saját mosoda és mesés kilátás teszi egyedülállóvá: a házigazdák és vendégeik éjjel-nappal gyönyörködhetnek Manhattan szépségében.

A cikk a Presztízs Style magazinban jelent meg.

Még nincs értékelve