Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Indul A következő!

sajtóanyag | sajtófotó | 2013.08.31. |
Indul A következő!
Szeptember 1-től a rendhagyó első adást követően minden hétköznap jelentkezik Gundel Takács Gábor új vetélkedője, A következő! az M1 műsorán, amely Spanyolországban és Olaszországban már nagy sikernek örvend. A tapasztalt műsorvezetőt az új játék elindulásának izgalmairól kérdeztük.

- Alapjait tekintve az összes vetélkedő hasonló struktúrára épül. A dramaturgiai pontok változnak azáltal, hogy más a játékszabály, máshogy kerülnek oda a játékosok, más a szituáció, más a humorforrás, máshogy lehet kiesni és nyerni. Az új játékokban az egyik legizgalmasabb időszak az, amikor a játékosok és a nézők ismerkednek vele: próbálják kitapasztalni, hogy miként érdemes taktikázni, ahhoz, hogy sikeresek legyenek benne. Alapvetően az az érdekes, hogy az emberek hogy gondolkodnak, hogyan viselkednek, a néző számára pedig főleg az, hogy ők hogyan döntenének a játékos helyében. – mesélte Gundel Takács Gábor.
De mitől más az új vetélkedő, mint az eddigiek?

Presztízs Magazin

- A következő! tempója változó: az elején nyugodtabb, az időről-időre előforduló párbajok során viszont a gyorsaság dominál. A játékidő végére felgyorsul, a végjáték pedig kifejezetten hajrázós. A végjáték különlegessége az, hogy a feltett kérdésekre rossz választ kell adni, miközben ketyeg az óra. Ez egy egészen különleges pszichológiai helyzetet eredményez: a játékos reflexei dolgoznak, a helyes válasz felé terelve őket, úgyhogy az időn kívül figyelnie kell arra is, hogy az ösztönei ellenében a jó helyett a rossz válaszokat mondja.

A vasárnapi bemutatkozó adás különlegessége, hogy más vetélkedőket megjárt, veterán játékosok próbálják ki benne elsőként A következő! szabályait.

Gruber László 15-20 vetélkedőben vett már részt, játszott a Mindent vagy semmit-ben, és a Legyen Ön is milliomosban is. Azt mondta: nagyon tetszik neki az M1 új vetélkedője.
-    Ötletesnek tartom a feladatokat és hogy sokrétűek, tágak a témakörök. Földrajz-történelem szakos tanárként kicsit reméltem, hogy ehhez kapcsolódó kérdéseket kapok, de a vetélkedők szépsége részben a kiszámíthatatlanságukban rejlik– tette hozzá.
A tapasztalt játékos szerint is a 21 kérdéses végjáték a legizgalmasabb, nagyon oda kell figyelni arra, hogy ne a jó választ mondja a játékos.

A következő! szeptember 1-től minden hétköznap látható 18:30-kor az M1 műsorán.

Jelentkezés:
e-mail: vetelkedo [at] mtva [dot] hu
telefon: 061-759-5959

Még nincs értékelve