Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Keresik az év prospektusát

forrás: mti | 2012.04.25. |
Keresik az év prospektusát
Keresik az év prospektusát: a szakmai megmérettetés célja megtalálni a legjobb, legsikeresebb kiadványokat és elismerni készítőik összetett, gyakran művészi szintű szakmai teljesítményét.

A versenyre május 21-ig lehet nevezni a pályázó által vagy a pályázó megbízásából elkészített, ügyfeleknek szóló prospektus, katalógus vagy céges újság beküldésével.
    A prospektus az egyik legelterjedtebb reklámeszköz, ugyanakkor azon ritka offline marketingeszközök egyike, amely nem esett áldozatul az internet térhódításának és mind a mai napig létjogosultsággal bír - fogalmaz a szervezők közleménye.
    "Egy színvonalas kiadvány előállítása komoly felkészültséget igénylő, szövegírási, marketing, grafikai és értékesítési ismereteket is magában foglaló, rendkívül összetett, kreatív feladat. Ezt a kiemelkedő teljesítményt szeretnénk elismerni a díjjal" - fejtette ki Prech Tamás Zsolt, a díj alapítója.
    A díj odaítéléséről döntő szakmai zsűriben helyet foglal többek között Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alapítója és ügyvezető alelnöke, Damjanovich Nebojsát az allegroup.hu Kft. marketing igazgatója, Simon Attila a Café Design kreatív igazgatója és Wolf Gábor, a Marketing Commando alapítója.
    A szakmai díj mellett közönségdíjat is osztanak, ezt internetes szavazás révén ítélnek oda az arra érdemeseknek.

Átlag: 5