Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Különleges érzékiség és extrém szex

Presztízs Média | archív | 2013.10.27. |
Különleges érzékiség és extrém szex
A Sebző vágyak nem közönséges erotikus irodalom, a szerző a hipnózisban is alkalmazott beszédtechnikát használja stíluseszközként, s ez ösztönzőleg hat erotikus ösztöneink megismerésére; ugyanakkor a könyv romantikus szerelmi történetként és lebilincselő krimiként is megállja a helyét, hiszen a legutolsó lapjáig bővelkedik az izgalmas fordulatokban.

Igazi erotikus csemegét tart most az olvasó a kezében. A fiatal, hányatott sorsú lány közelébe férkőzik apja egykori barátjának, a kőkemény milliárdos üzletembernek. Ki akarja fürkészni legsötétebb titkát, azt, hogy mi köze volt az apja halálához. Ám a zárkózott férfi eleinte egészen másféle titkokat oszt meg vele: a különleges érzékiség és az extrém szex birodalmába vezeti újdonsült tanítványát, feltárva előtte a lefojtott, lekötözött, olykor őrjöngésig felizgató vágyódás, a késleltetett kiteljesedés és az erotikus vágy fokozásának ezernyi buja eszközét.
W. W. Hallway romantikus mesemondó, aki az érzéki történetszövés szómágusa és vad szexálmok kíváncsi kutatója. A Sebző vágyakat olvasni a szerző szerint: hullámlovaglás az érzelmek áradatán.

Olvasson bele Ön is!
W. W. Hallway: Sebző vágyak
Art Nouveau Kiadó, 2013.

Részlet a könyvből:
Komoly, kutató tekintettel pillantott a lányra, aki abban a foltos melltartóban és a meglepő nagyibugyiban is olyan bájosan félszeg látványt nyújtott, hogy elnézegette volna akármeddig. Egy lány, aki annyira nem illik bele a rajongói sorába. Mi hajthatja ezt a gidát, hogy önként szalad a vadász karjába?
– Sokat kockáztatott, hogy találkozhasson velem.
Máris tele van sérülésekkel.
A lány csak megingatta a fejét, és felnézett rá. Hatalmas, mogyoróbarna szemei szinte elnyelték, vajon tudja ez a kölyök, mennyire vonzó ezzel az őziketekintettel? Még a manószerűen szétálló haja is tetszett neki, kedve lett volna beleborzolni. Ez nem olyan lány, mint amilyenekhez szokott.

Még nincs értékelve