Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sokszínű kereskedelem

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2013.09.03. |
könyvajánló
Sokszínű kereskedelem
Ma már nem pusztán akkor vásárolunk, amikor szükségünk van valamire, a fogyasztás több szinten és állandóan zajlik. Termékek kínálják magukat akkor is, miközben a neten megnézzük a postafiókunkat, vagy rákeresünk egy zeneszámra. A bevásárlóközpontok pedig egyszerre nyújtanak szórakozást és élvezeteket, elhomályosítva a kisebbek kínálatát.

A kiskereskedelem új kihívói – Bevásárlóközpontok Budapesttől Prágáig  című könyv a vásárlók új attitűdjeit vizsgálja. A kötet bemutatja a hazai kereskedelem útját a 21. századig, a magyar belkereskedelmet az államosításoktól 1968-ig, a szövetkezeti kiskereskedelem helyzetét a rendszerváltásig, a kiskereskedelem ébredését, és a budapesti bevásárlóközpontok típusait. A hazai bevásárlóközpontok mellett kitekint Bécs és Prága üzleteire, valamint összehasonlítja a szomszédos országok lakói és a magyar vásárlók a fogyasztói  magatartását.

Sikos T. Tamás–Hoffmann Istvánné: A kiskereskedelem új kihívói- Bevásárlóközpontok Budapesttől Prágáig, Akadémia Kiadó, 2012.

 

Még nincs értékelve