Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Valami plusz!

Klopfer Alexandra | boraszportal.hu | 2013.04.09. |
kiállítás, múzeum
Valami plusz!
A magyar múzeumi élet virágzik, sorra nyílnak a híresebbnél híresebb tárlatok, a látogatói számadatok pedig csúcsokat döntenek. A nagyfokú érdeklődést megragadva, immár sokadik alkalommal rendeznek különleges, tematikus esteket Budapest neves kiállítóhelyein. A soron következő rendezvény április 11-én, a Magyar Nemzeti Galériában esedékes.

Múzeumba járni, kiállításokat nézni kedvelt időtöltés. Amikor ehhez még egy konkrét téma és megfelelő tárlatvezetés is társul, akkor még komplexebb élményt nyújt. Erre törekszenek a Magyar Nemzeti Galéria szervezői, ugyanis április 11-én a fő téma nem más, mint a humor. A kiállítóhely gazdag tárlata lehetőséget biztosít a tematikus rendezvények megszervezéséhez, amelyek nem csupán a képek megismerésére szolgálnak, hanem ezzel párhuzamosan egyéb programokon is részt vehetnek a látogatók.

Az est fő témája a humor és a vidámság lesz, amihez a műalkotásokon keresztül vezet majd az út. Ismert humoristák, nevezetesen Felméri Péter és Litkai Gergely kalauzolják majd az érdeklődőket, az ő szemszögükön keresztül ismerhetjük meg a kiállított tárgyakat.
Ezenkívül sor kerül egy másik rendhagyó tárlatvezetésre is, amelyet kulturális újságírók vezetnek. Az este folyamán humorral egybeköthető előadásokat, tárlatvezetéseket hallhatunk, művészettörténészek, kurátorok előadásaival egybekötve.

A rendhagyó est folyamán jazz muzsika csendül fel, valamint borkóstolásra is lehetőség nyílik. A művészeti ágak összekapcsolásával teszik lehetővé a szervezők, hogy a humort, mint jelenséget is megismerjék az érdeklődők. A színes programlehetőségekkel pedig minden korosztály számára kedveznek a kiállítóhely dolgozói.

Még nincs értékelve