Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Budapesten a Cirque du Soleil

Tancsa Ágnes | 2010.06.22. |
Budapesten a Cirque du Soleil
A mai naptól bárki megrendelheti jegyét az országos jegyirodákban a Cirque du Soleil egyik leglátványosabb show-jára, a Saltimbanco című előadásra. A világhírű kanadai társulat öt előadást tarta a Papp László Budapest Sportarénában december 9. és 12. között.

A Saltimbanco-t 1992 áprilisában mutatták be először Montreálban. 14 év alatt 9,5 millió néző látta a nagyvárosok felépítését és lakóinak sokszínűségét felvillantó nagyszabású előadást. 2007-ben teljesen felújították az előadást, és egy sokkal nagyobb, gazdagabb hang- és fényhatásokkal kiegészített akrobatikus aréna show-vá változtatták. A Saltimbanco szó egy olasz kifejezés a „saltare in banco” (ugrás a színpadra) összevonásával keletkezett.

Az előadás az élet ünneplése, egy jelképes utazásra viszi a nézőt egy álomvilágba, egy város szívébe.
A társulat több mint 700 négyzetméteres, félköríves színpadon mutatja be a darabot, miközben az Aréna teljes magasságát is kihasználják a légtornászok.
 
Budapesten 5 alkalommal láthatja a közönség a Saltimbanco-t – december 9-én, és 10-én 20 órakor, december 11-én (szombaton) 16 és 20 órakor, illetve december 12-én 16 órai kezdettel.
 
Jegyekhez legelsőként a Cirque du Soleil rajongói klub tagjai juthattak, utána a livenation.hu regisztrált tagjai, de mától már bárki megvásárolhatja a Ticketpro irodáiban.
Még nincs értékelve