Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Feloszlik a József Attila Színház társulata

Tancsa Ágnes | 2011.02.25. |
Feloszlik a József Attila Színház társulata
Megszűnik a József Attila Színház önállósága, a társulatát pedig feloszlatják. Ismertette a Budapesti főpolgármester-helyettes levelét csütörtökön a színház igazgatója.

 

Az idén 55 éves József Attila Színház nyáron megszűnhet önálló intézményként működni és a társulatot feloszlatják. Az épületre hamarosan színházi célú hasznosítási pályázatot ír ki a tulajdonos önkormányzat. A főváros vezetése arra kérte fel Méhes László igazgatót, hogy a következő évadtól ne hosszabbítsa meg a munkavállalók és egyéb foglalkoztatottak szerződését. "Tarlós István főpolgármester egy hónappal ezelőtt hivatalában fogadta Méhes László igazgatót és a társulatot képviselő Esztergályos Cecíliát. A megbeszélésen világossá tette, hogy a főváros vezetése nem tervezi a színház bezárását, és a társulat a jövőben is a jelenlegi magas színvonalon működhet tovább" - idézte fel az előzményeket a színház kommünikéje.
A színház igazgatója megköszönte az intézmény művészeinek, műszaki és adminisztratív munkatársainak a sok éves munkát, és arra kérte a társulatot, hogy az évadból hátralévő négy hónapban maximális szakmai teljesítményt nyújtva köszönjenek el a közönségtől.
 
 
 
Átlag: 5