Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hitted volna?

Az Orlai Produkció októberi bemutatója

sajtóanyag | sajtófotó | 2013.09.25. |
Hitted volna?
Az Orlai Produkció 2013. október 3-án mutatja be Hernádi Judit és Kern András főszereplésével a Hitted volna? című legújabb vígjátékát a Belvárosi Színházban.

Az Orlai Produkció előadásai között leginkább olyan minőségi szórakoztató darabok szerepelnek, amelyek üzenetét, gondolatiságát a nézők magukkal vihetik a mindennapjaikba, hogy az eltérő élethelyzetekben hatással legyen rájuk és cselekedeteikre, ezzel megváltoztatva az élethez való hozzáállásukat.
 Az év eddigi nagy sikert akaratott bemutatói úgy, mint a Minden ötödik órában, a Római Vakáció, a Szív hídjai és a Hippolyt  folyamatosan repertoáron vannak.
Ősszel, október 3-án Richard Baer darabját mutatja be, amelyben két középkorú ember baráti-érzelmi kapcsolatát idézi meg és jeleníti meg a szinpadon Verebes István rendező.
 A színlap szerint Herman és Christine barátok, több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine megunta a magányt, és végre úgy döntött, elköltözik New Yorkból és új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a kissé morcos jó barát, Herman.
A felhőtlen szórakozásra Hernádi Judit és Kern András a biztosíték. Az olvasópróbán már olyan világot teremtettek, amelybe bárki képes beleélni magát és úgy együtt lélegezni a szereplőkkel, mintha csak ő is egy lenne a barátok közül, akik jól ismerik a két karaktert.
A darab egyelőre október 3-5 között látható a Belvárosi Színházban.

Szereplők
Christine    Hernádi Judit
Herman    Kern András
Ralph    Ficzere Béla
Chuck    Jeges Krisztián

Stáb
Díszlet    Mira János
Jelmez    Tordai Hajni
Plakát    Csáfordi László
Rendező asszisztens    Kis-Kádi Judit
Rendező    Verebes István
Producer    Orlai Tibor

Még nincs értékelve