Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Jön az új Lady Gaga lemez!

Balogh Renáta | 2011.01.05. |
kultúra, Lady Gaga, lemez, zene
Jön az új Lady Gaga lemez!
Napjaink egyik leghíresebb énekesnője, Lady Gaga január első napján újévi fogadalomként bejelentette a Twitterén, hogy harmadik stúdiólemeze, a Born This Way május 23-án kerül a boltokba, és szerinte ez lesz az évtized legnagyszerűbb lemeze.

A jól értesült rajongók már tavaly márciusban tudni vélték, a művésznő készül valamire. A nyílt titokból hamarosan megerősített tény lett. Gaga a 2010 MTV Video Music Awardson, amikor megnyerte az Év-klipje díjat, korábbi ígéretének eleget téve, nyilvánosságra hozta a készülő album címét. A sztár, kezében az újabb bezsebelt szoborral, sírva énekelte el a lemez címét adó dal első sorait. A nagyszabású The Monster Ball című turnén, a harmadik album előkészítéseképpen, már egy új számot is felvett a repertoárba. A friss szerzemény, a You and I rockos hangzásával a koncertek egyik kedvenc számává nőtte ki magát. A lírai alkotás külön érdekessége, hogy a díva Elton John partiján énekelte el először ezt a dalt.

Gaga legújabb jó barátja, Sir Elton John igazán jól ért a hírveréshez és a promótáláshoz, így az új album népszerűsítése érdekében, a vele készített interjúkban nem volt rest hangoztatni: „A Born This Way, amely a címadó dal, teljesen el fogja nyomni Gloria Gaynor I Will Survive-ját. Ez az új I Will Survive. Az volt régen a meleg himnusz. Ez lesz az új. Bár tulajdonképpen ez nem egy meleg himnusz - mindenki a magáénak érezheti.” Mindenesetre ez elég erős kijelentés Eltontól, de az új szám lehet, hogy mégis őt fogja igazolni. Elvégre ő már csak tudja, milyen új himnuszra van szüksége barátainak.
 
Presztízs Magazin
Természetesen Lady Gaga is rendkívül elfogultan beszél a lemezről, az ausztrál 2DayFM rádiónak nyilatkozva azt mondta, ez lesz az eddigi legjobb munkája, valamint az évtized legnagyszerűbb albuma. A huszonnegyedik születésnapján rajongói oldalán köszönetnyilvánításképpen csupán ennyit tett közzé üzenőfalán: „Már megírtam a dalt, amely az album első kislemeze lesz. Ígérem nektek, ez lesz karrierem legjobb albuma. A generációnk himnusza lesz. Nektek írtam!”
 
Ez a bizonyos pop-himnusz már február 13-án elérhetővé válik, ezzel tisztelegve az aznap Los Angelesben tartandó, 53. Grammy-díjátadó előtt, ahol Lady Gaga hat jelölést kapott. Az eddigi rekordmennyiségű díjak alapján még az is lehet, hogy az összes jelölést díjra váltja az extravagáns énekesnő.
 
A valószínűleg húsz számból álló albumon ismét együtt dolgozik Akonnel, és RedOne-nal, aki korábban is „producelte” Gagát, valamint a legfőbb társa a dalszövegírásban. A napokban az első promócióskép is megszületett, Lady G a lemez címével díszített, szegecsekkel kivert farmerdzsekiben meztelenül pózol, megmutatva a rosszmájúak szerint tökéletesre szabott fenekét.
 
A Born This Way-nek nagyon nagyot kell szólnia ahhoz, hogy überelje a zeneipar által az egekig felmagasztalt, 2009-es Fame Monstert, amely mellesleg a tavalyi év legjobban fogyó lemeze volt. A világmegváltó ígéretek, és az új korongról zengett ódák mellett, Lady Gaga-nak komolyan bizonyítania kell ahhoz, hogy az általa felállított csúcsot túl szárnyalja, és megvédje az elsőszámú popénekesnő titulust.
Még nincs értékelve