Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Justien Bieber tarolt az American Music Awards-on

Balogh Renáta | telegraph.co.uk | 2010.11.23. |
Justien Bieber tarolt az American Music Awards-on
Hihetetlen, de igaz, az év előadójának a 16 éves Justin Biebert választották meg a neves Los Angeles-i Nokia Színházban tartott American Music Awards díjátadó gálán. Emellett a rajongók szavazatai alapján a fiatal srácot illette meg a legjobb férfi pop/rock énekes státusz, My World 2.0 című lemezével pedig a kedvenc album díját is besöpörte, és ha ennyi nem lett volna elég, még a legátütőbb hatású énekesnek is megválasztották.

A kanadai tinilánybálvány óriási népszerűsége felett sokan nem tudnak napirendre térni, de úgy látszik, még egy időre meg kell barátkozni a Bieber-jelenséggel, hiszen most is mind a négy jelölését díjra váltotta. Olyan elismert sztárokat utasított maga mögé, mint Eminem és Usher, de erre szerénykedve csak ennyit mondott: „Egyszerűen nem tudom, hogy lehetséges ez, hiszen hároméves korom óta éneklem Eminem számait, Usher pedig a mentorom”.

 
De a nagyfiúknak sem kellett szomorkodniuk, Usher a soul/R&B kategóriában lett a legjobb férfi énekes, Raymond vs Raymond című lemeze pedig a legjobb album. Eminem jó szokásához híven kihagyta a rendezvényt, de ettől még ő érdemelte ki a rap/hiphop kategóriában a legjobb énekesnek járó díjat a Recovery című lemezéért.
 
A legjobb női pop/rock előadónak az extrém Lady Gaga bizonyult, a legjobb együttes kategóriában pedig a Black Eyed Peas győzedelmeskedett. A country műfajban a férfi énekesek közül Brad Paisley tetszett legjobban a közönségnek, női fronton pedig a bájos Taylor Swift érdemelte ki az elismerést. A közkedvelt Shakira sem távozott üres kézzel, a latin zenei kategória kedvenc előadójának díját kapta meg.
Még nincs értékelve