Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Magna cum laude 15 éves jubileumi nagykoncert

sajtóanyag | sajtófotó | 2014.10.30. |
Magna Cum Laude
Magna cum laude 15 éves jubileumi nagykoncert
Fennállásának legnagyobb koncertjére készül a MAGNA CUM LAUDE! Hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock zenekara idén ünnepli 15 éves születésnapját.

Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden …” – emlékezik meg az indulásról a 999 című dal. A zenekar 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét. A Magna Cum Laude már első kislemezeivel üstökösként robbant be a köztudatba és azóta is töretlenül halmozza sikereit és díjait.

15 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig és a határon túlra is. A kiváló billentyűs, Lesták Marci és a dobos, Török Máté csatlakozott a zenekarhoz, akik a csapat „oszlopos segítői” lettek.

Presztízs Magazin

A jubileumi év egy vadonatúj stúdióalbummal is gazdagodik, ami novemberben jelenik meg Köszönet címmel. Az anyag egy kiforrott, érzelemgazdag, de lendületesebb kiadvány, mint a korábbi nagylemezek. Hűen tükrözi a zenekar erejét, ötletgazdagságát. Igazán méltó az ünnepi évhez, amelynek lezárása december 29-én, a Papp László Budapest Sportarénában lesz.

A születésnapi koncert a zenekar teljes pályafutásán átívelő nagykoncert lesz, ahol az új dalok mellett elhangzanak a régi nagy slágerek is - Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

A Magna Cum Laude az idei legnagyobb évzáró bulit ígéri, soha nem látott hang-, fény- és látványtechnika segítségével egy hatalmas show-t varázsolnak a színpadra, rengeteg meglepetéssel!

 Magna cum laude 15 éves jubileumi nagykoncert
2014. december 29. (hétfő), 20:00, Papp László Budapest Sportaréna
 

Még nincs értékelve