Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Még egy hétig lehet nevezni a Rádiós korrektúra versenyre

forrás: mti | 2012.11.29. |
pályázat, rádió, verseny
Még egy hétig lehet nevezni a Rádiós korrektúra versenyre
Egy héttel meghosszabbították a nevezési határidőt a Rádiós korrektúra - A hangok versenye nevű versenyre, de a zsűri már elkezdte a munkát - tájékoztatta a szervező cég az MTI-t.

 Sárosi Mona közleménye szerint azért hosszabbították meg a jelentkezést december 7-ig, mert az elmúlt napokban sokan kértek információt a szervezőktől. Eddig mintegy száz pályázat érkezett be - tette hozzá a Korrektúra Kft. ügyvezetője.
    A zsűri elnöke Németh Erzsébet szociálpszichológus, tagjai Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont ügyvezető igazgatója, Böszörményi Gergely, a Stereo/Periferic Records lemezkiadó vezetője, Pál Zsolt "Pille", a Vakrepülés Színtársulat kommunikációs munkatársa, T. Pintér Károly, az Evangélikus Élet főszerkesztője és Ablonczy Bálint, a Heti Válasz újságírója.
    A nevezéseket tényfeltáró/oknyomozó riport, portré, sporttudósítás/közvetítés, szórakoztató reggeli műsor, információs hírmagazin, kulturális magazin, telefonos véleményműsor, hangjáték, vitaműsor, valamint rádiós arculat, promóció kategóriában várják. Emellett külön kategóriában versenyezhetnek a bakik, humoros pillanatok.
    A megmérettetésen olyan művek vehetnek részt, amelyeket 2011. január 1. és 2012. november 30. között sugároztak először rádiós műsorszolgáltatónál (akár online portálon is). A versenyre magas műszaki színvonalú, adásminőségű, technikailag sokszorosításra alkalmas felvétellel lehet nevezni. A feltöltött file elnevezésében egyértelműen jelezni kell a mű címét és az alkotó műhelyt vagy személyt. A legfeljebb 30 perces pályaműveket MP3 formátumban a http://radio.korrektura.hu oldalon kell feltölteni, a file maximális mérete 200 Mbyte lehet. A nevezési díj alkotásonként 20 ezer forint plusz áfa.
    A szemle versenyében minden Magyarországon vagy határainkon túl bejegyzett alkotóműhely, magyar, illetve külföldi állampolgárságú természetes személy, jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, illetve egyéb jogalany - alapítvány, egyesület - indulhat.
    A nevezett alkotáshoz kapcsolódó, kitöltött és aláírással hitelesített nevezési lapot két eredeti és egy másolati példányban kell eljuttatni a Korrektúra Kft. 1134 Róbert Károly Krt. 82-84. B épületi irodájába, a nevezési díj befizetési igazolásával együtt. A nevezési lap letölthető a http://radio.korrektura.hu weboldalról.
    A nevezett rádiók között közönségverseny is indul A Rádiós Korrektúra legnépszerűbb rádiója! címmel, a hallgatók szavazhatnak kedvenc rádiójukra a Korrektúra facebook oldalán.
    A verseny a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, valamint az Antenna Hungária Zrt. támogatásával jön létre.

Még nincs értékelve