Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ocho Macho-dallal áll színpadra a Budapest Voices

sajtóanyag | sajtófotó | 2014.07.23. |
Budapest Voices
Ocho Macho-dallal áll színpadra a Budapest Voices
Egy vadonatúj átdolgozás bemutatója is lesz a Budapest Voices augusztus elsejei koncertje a Dürer Kertben. Az énekegyüttes az Ocho Macho - Kowalsky vendégszereplésével készített - Képzeld el másképp című dalát adja elő a saját felfogásában sok más átirattal egyetemben.

A nyáron egyetlen önálló fővárosi koncertjét adja a Budapest Voices augusztus elsején a Dürer Kert szabadtéri színpadán. Fellépésük azért is lesz különleges, mert itt mutatják be először az Ocho Macho feat. Kowalsky Képzeld el másképp című dalukat a saját stílusukban, és ezt követően jó ideig nem is lesz benne a repertoárjukban. Emellett persze a már jól ismert slágerek is felcsendülnek majd a cappella formában, egy ütőhangszeres kíséretében, többek közt Quimby-, Péterfy Bori-, Magashegyi Underground- és Kispál és a Borz- illetve Anna and the Barbies-dalok. Természetesen elénekli a kórus a Kowasly meg a Vegától az Ennyi csak c. számot is, amihez nemrégiben forgattak klipet.
Az Ennyi csak átirata - a korábbi átdolgozásokhoz hasonlóan - az összes zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető, így az iTunes, a Songo és az Amazon mellett a Deezer, a Vodafone Korlátlan Zene és a Hallgass Hazait rendszerében is.
A Dürer Kertes koncertre a jegyek kaphatók elővételben 1000 forintos áron a Dürer Kertben és a pesti Hangszerarzenálban, a helyszíni belépő 1500 forint lesz.

Még nincs értékelve