Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Reggae és Cseh Tamás

Balogh Renáta | 2010.08.11. |
Reggae és Cseh Tamás
A nulladik nap ismét bebizonyította, a Szigeten minden jól megfér egymás mellett, így volt ez a reggae - Cseh Tamás kombóval is. A Nagyszínpadon reggae örömünnepet tartottak, ahol a műfaj több generációja is képviseltette magát. A Világzenei Nagyszínpadon pedig Cseh Tamás szellemi és zenei öröksége előtt borultunk le.
Természetesen nem maradhatott ki a jamaikai műfaj estjéből az idén 25 éves Ladánybene 27. Nagyon lendületes bulit nyomtak, a nemzetközi közönség is könnyen tudott azonosulni a számokkal. Majd jöttek a külföldi fellépők: a kaliforniai Aggrolites, a Toots And The Maytals, akikről kevesen tudják, hogy a reggae kifejezést ők vezették be a köztudatba, az est headliner zenekara, a legendás UB40 pedig ajól ismert slágereikkel táncoltatta meg a fesztiválozókat.
 
Ezalatt a Világzenei Nagyszínpadon a legkülönbözőbb együttesek idézték meg Cseh Tamás szellemét. A zenekarok három-négy számot adtak elő, olyan értelmezésben, amiről úgy gondolták, ezért még nem kellene bocsánatot kérniük a nagy elődtől.
Még nincs értékelve