Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Rockfeleségek

Nők, akik megpróbáltak megszelídíteni egy rocksztárt

Balogh Renáta | 2010.07.26. |
Rockfeleségek
A feleségeknek sosincs könnyű dolguk, pláne, ha született-, futballista- vagy netán rockfeleségekről beszélünk. Az utóbbiakról a legendás énekesnek, Mick Jaggernek csupán annyi a véleménye, nem normálisak azok a nők, akik zenészekkel jönnek össze. Mégis sokan beleestek már ebbe a csapdába, pedig tudják, ezek a románcok legtöbbször rosszul végződnek, de azért akadnak happy endek is.
   A rossz fiúkat valamiért imádjuk, ráadásul, ha még színpadon is állnak, totál elveszítjük a fejünket. Ezzel ők tökéletesen tisztában vannak, hiszen gyerekkoruk óta azt látják, ha valaki egy menő banda tagja, az kivételes helyzetben van. A legtöbb férfi előadónak, ha felteszik az elcsépelt „miért lettél zenész” kérdést, kilencven százalékban az a válasz: hogy sok csajom legyen! Na de kik is ezek a csajok, akikért érdemes elkezdeni zenélni? Ismerjük meg őket, és nem mindennapi életüket! Hiszen ahogy a mondás tartja, minden sikeres férfi mögött áll egy nő.
 
Presztízs Magazin
Íme az elsőszámú rockfeleség, Sharon Osbourne, aki megszelídített egy őrült denevérevő énekest.
Sharon Arden 1952. október 9-én született Brixtonban. Ozzy Osbourne feleségeként vonult be a rocktörténelembe. Ozzyt annyira megbabonázta Sharon, hogy az pár hónap után megkérte a kezét. Nem volt egyszerű dolga, az imádott nő öt alkalommal adta vissza eljegyzési gyűrűjét, míg végül összejött a lakodalom. Végül 1982. július 4-én házasodtak össze Honoluluban. A pletykák szerint Osbourne nem bírta hallgatni a helyi zenekart, amely hawaii népdalokat játszott, ezért bandájával, akusztikus gitáron előadtak néhány Black Sabbath-klasszikust. Természetesen a házasság sem a szokványos módon zajlott, a ceremónia előtt a menyasszony lépett félre Ozzy legjobb barátjával, míg a boldogító igen után a férj egyik japán rajongóját vitte ágyba.
Ezeken az „apró” incidenseken felülkerekedve Sharon és Ozzy elhatározták, az újdonsült ara lesz az énekes menedzsere. A kemény feleség innentől kezdve elkapta a metálguru grabancát, és próbálta a helyes útra terelni. Irányította menedzsmenjét, részt vett a turnékon, megbirkózott Ozzy drogfüggőségével, és nevelte gyerekeiket (Aimee Osbourne 1983, Kelly Osbourne 1984, Jack Osbourne 1985). A Motley Crue Dirt című könyvében is úgy emlékeznek vissza az asszonyra, hogy amikor megjelent, megfagyott a levegő, és mindenki rendes kisfiúvá változott. Ozzy nem tartozott ehhez a csoporthoz, és egyre mélyebbre süllyedt. A kapcsolatuk mindig is viharos volt, de az egyik balhéjuk addig fajult, hogy az önpusztító életmódot folytató sztár a drogok hatása alatt nem volt tudatában annak, hogy mit csinál és meg akarta ölni a feleségét. A zenész ezután elvonóra ment, ahol próbáltak rajta segíteni, és neje is kitartott mellette.
 
Sharon úgy gondolta, ennyi megpróbáltatás után joga van ahhoz, hogy élvezze az életet, és kárpótlásul elköltse a rocksztár pénzét. A nagyszájú nő, akit családjával együtt az Osbournes nevű valóságshowban ismert meg a szélesebb közönség, több mint 88 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra. Miután a kilencvenes években gyomorgyűrűt kapott és testsúlya felét leadta, rengeteg helyreállító műtétre volt szüksége, hogy a felesleges bőrt eltávolítsák róla. De ha egyszer elkap valakit a plasztikai sebészet gépszíja, könnyen függővé válhat. Sharonnal is ez történt, és az egész testét át akarta formáltatni. Leszívatta a zsírt a nyakáról, felvarratta a melleit, felemelték a fenekét, valamint has-és karplasztikai műtétet is végeztek rajta. De a rockfeleség ezt egyáltalán nem bánta meg, és az ITV csatorna hollywoodi műsorában így nyilatkozott: „Megéri többet fizetni az arcplasztikáért, ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy földönkívüli.”
 
Sharon azt is bebizonyította, rendkívül jól mozog a médiában, először belement, hogy kamerák
Presztízs Magazin
előtt éljék életüket valóságshowjukban, majd kiadta Extrem című könyvét, melyben nyíltan beszélt a bulimia elleni harcáról és a ráktól való félelméről. Tehetségkutató műsorok (The X Factor, America's Got Talent) zsűritagjai közé válogatták be, valamint saját talk showal is büszkélkedhet.
A rocksztár felesége híres csípős nyelvéről, mindig talál magának egy celebet, akit lehet cikizni. A legutóbbi incidens műsorában, a Charm School-ban történt, ahol a modell, Megan Hauserman volt a vendége. Az elejétől fogva feszült volt a légkör, de a bomba akkor robbant, amikor Megan elárulta, hogy sterilizáltatta a csivaváját. A köztudottan állatvédő Sharon erre így válaszolt: „Szerintem követned kéne a kutyád példáját és neked is meg kellene csináltatnod a műtétet. Nem hiszem, hogy neked szülnöd kellene, azt hiszem elég belőled egy is ebben az országban.” Megan sem volt rest visszavágni, azzal, hogy Sharon csupán az agyhalott férje miatt lett híres. Osbourne felesége ekkor a fotel mellől előkapott egy pohár vizet és Megan képébe öntötte, majd nekiugrott. A modell őrök kíséretében hagyta el a stúdiót, Sharon pedig a közönség ovációja alatt megjegyezte, senki sem bánthatja a családját.
   Ozzy minden interjújában elmondja, az ő drága felesége nélkül már nem élne, hálát ad a sorsnak, hogy megismerte az apró, zűrös nőt, aki élete szerelme.

 

Még nincs értékelve