Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sziget - A Boys Noize, Nicky Romero, a Seeed és Azealia Banks is fellép

forrás:MTI | 2013.01.23. |
Sziget Fesztivál
Sziget - A Boys Noize, Nicky Romero, a Seeed és Azealia Banks is fellép
Visszatérő zenekarok és új nevek is gazdagítják a 2013-as Sziget fesztivál fellépőinek bővülő névsorát. A fesztivál szerdán jelentette be, hogy többek között a Boys Noize, Nicky Romero, a Die Artzte, a Seeed és Azealia Banks is fellép az augusztus 5. és 12. között megrendezendő Szigeten.

Az Aréna idei sztárjai között van a techno és az electro műfajok metszéspontján elhelyezkedő Boys Noize. Nemzetközi hírű producer, saját művésznevén futó kiadójának vezére, a világ első számú popkulturális magazinja, a Rolling Stone magazin szerint a tíz legfontosabb DJ egyike - olvasható a Sziget sajtóközleményében.
   
Szintén az Aréna vendége lesz a holland Nicky Romero, aki house trackjeivel vált világhírűvé. A dj-producer a világ legrangosabb szórakozóhelyei és leglátogatottabb elektronikus zenei fesztiváljai után lép fel a Szigeten. Ugyanitt zenél a hip-hop német sikercsapata, a Deichkind, illetve az osztrák Parov Stelar Band, amely július elején a VOLT-on is fellép. A most bejelentett techno sztárok között van a spanyol Oscar Mulero is.
   
Legfrissebb albumával, a február közepén megjelenő Every Weekenddel érkezik az A38 színpadára a német new rave, dance-punk, dance-rock formáció, a Hadouken. "Az A38 természetesen nem csak partykról szól. Itt lép majd fel a hagyományos, régi vágású, ha kell keményvonalas, lendületes és feszes tempójú, vagy ha a hangulat úgy diktálja, átszellemült, érzelmes rockot játszó Triggerfinger" - írták a szervezők, kiemelve, hogy az A38-ot erősíti a gitárrockban utazó a The Bots is.
   
A Nagyszínpadon lép fel a Die Ärzte, a szatirikus szövegeiről ismert punkrock zenekart a koraesti sávra időzítik. "Szintén visszatapsolta a nagyérdemű a nagyszínpadra egy hangulatos késő délutáni időpontra a német Seeed zenekart. A reggae-dancehall kollektíva a régióban egyértelműen a műfaj legismertebb és legkedveltebb képviselője" - írták.
   
A visszatérő vendégek mellett koradélután lép fel Azealia Banks, aki a BBC Sound of 2012 megmérettetésén harmadik helyezett volt és számos díj birtokosa.

Még nincs értékelve