Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Aláírták a Donaire-Bedák szerződést

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.02.04. |
Aláírták a Donaire-Bedák szerződést
Maratoni tárgyalássorozat után végérvényesen eldőlt, hogy április 23-án, Manilában, megrendezésre kerül az a világbajnoki címmérkőzés, ahol a Felix Promotion versenyzője, Bedák Zsolt élete legnagyobb csatájában bizonyíthat.
Rácz Félix, a Felix Promotion tulajdonosa és Bedák Zsolt csütörtökön kora reggeli órákban véglegesítette, és kézjegyével látta el azt a szerződést, amely garantálja, hogy Bedák Zsolt kihívhatja a WBO (Bokszvilágszervezet) kispehelysúlyú világbajnok klasszisát, a fülöp-szigeteki Nonito Donaire-t. Az összecsapás a világbajnok hazájában kerül sor, április 23-án.
 
Magyar ökölvívó négy éve nem küzdhetett világbajnoki címmérkőzésen, akkor Balzsay Károly a nagyközépsúlyú WBA címét tette kockára Dimitrij Sartison ellen. 
 
Szintén kiemelendő, hogy hazai bokszoló még soha nem küzdött ilyen világsztár ellen. „Ezt a meccset egy  Koko Naseem Hamed vagy Madár Roy Jones elleni meccshez tudnám hasonlítani úgy szakmai mint presztízs tekintetében” - fogalmazott a promoter.
 
A 33 éves Nonito Donaire összesen öt súlycsoportban szerzett eddig világbajnoki öveket, s állandó résztvevője az úgynevezett P4P ranglistának, amely kategóriáktól függetlenül a bokszvilág abszolút legjobbjait listázza.
 
Még nincs értékelve