Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az a kérdés, hogy ki fog szambázni?

Felix Promotion | Felix Promotion | 2016.04.08. |
Az a kérdés, hogy ki fog szambázni?
A Felix Promotion április 16-án, a budapesti Millenáris Teátrumban rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában a legmagasabban rangsorolt magyar profi ökölvívó, a cirkálósúlyú Szellő Imre (11 győzelem, 0 vereség) is kötelek közé lép.
Az egykori amatőr klasszis, eb, vb érmes olimpiai 5. helyezett ceglédi kiválóság újra egy dél-amerikai versenyzővel csap össze. Mostani ellenfele a szamba országából, Brazíliából érkezik, méghozzá a Carlos Ailton Nascimento személyében. A 27 éves ökölvívó kiváló rekorddal rendelkezik, hiszen az eddigi 14 profi küzdelméből 12-öt sikerrel abszolvált, ráadásul 9 alkalommal kiütötte soros riválisát.
 
„Sok mindent nem tudok az ellenfelemről, pár meccsét láttam, többek között az Maszternák ellenit. Ott nem volt szerencséje. Nincs más dolgom, mint lemásolni a videón látottakat” - fogalmazott nevetve Szellő Imre. Az biztos, hogy Nascimento harcos, vagány srác, akivel nem lesz nehéz igazi közönségmeccset vívni.”
 
Szellő a februári, salgótarjáni bokszgála után nem vett ki szabadságot, folyamatosan edzésben van, és készül a következő mérkőzésre. „Csak egy rövid betegség hátráltatott nem sokkal a salgótarjáni rendezvény után” - mondta. „Nagyon örülök a jó időnek, mert sokkal könnyebb ilyen remek időjárási körülmények között készülni, már csak azért is, mert sokkal változatosabb edzésmunkát lehet végezni. A formámra nem lehet panasz, győzni megyek Budapestre!”
 
A jövő szombati rendezvényen kötelek közé lép a középsúlyú Harcsa Norbert (3 győzelem, 0 vereség), az ugyanebben a súlyban versenyző veretlen Pintye Szabolcs (11 győzelem, 1 döntetlen), a volt válogatott kétszeres EB érmes Darmos József, a fiatal nagyváltósúlyú Berki Ferenc, valamint a nagypehelysúlyú bajnok Kovács Zoltán. Továbbá hatalmas presztízscsatákra van kilátás, ugyanis megrendezésre kerül a Bozai-Tóth visszavágó, a Törteli-Tar, valamint a Kis-Egedi összecsapás is.
 
Bővebb információt, valamint a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket a Felix Promotion hivatalos honlapján, a www.felixpromotion.com webcímen, illetve az esemény facebook oldalán (https://www.facebook.com/events/791014611030737/) lehet megtalálni.
 
 
Még nincs értékelve