Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bacskai Balázs is kötelek közé lép szombaton, Székesfehérváron

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2019.04.24. |
Bacskai Balázs is kötelek közé lép szombaton, Székesfehérváron
A Felix Promotion International szombaton a székesfehérvári Lakeside Hotel konferenciacsarnokában rendezi idei második élő televíziós bokszgáláját.
Magyarország legjobb profi öklözőit a sorai között tudó promóciós iroda rendezvényén a Tóth „Barbár” Tamás – Darmos „Gladiátor” József cirkálósúlyú bajnoki összecsapás lesz a főmérkőzés, de láthatjuk még Hegyi Barnát, Márton Balázst, a visszatérő Kelemen Balázst, a feltörekvő Urbán Ferencet és a most debütáló Kiliti Tamást.
 
A korábbi programismertető írásokban még szerepelt Egedi Renato (15 győzelem, 1 vereség, 2 döntetlen) neve is, aki egy 8 menetesre tervezett mérkőzésen lépett volna szorítóba. Sajnos Egedi egy kisebb sérülés miatt kénytelen távol maradni a székesfehérvári eseménytől, ám ennek ellenére a közönség nem fog kevesebb mérkőzést látni, mivel Bacskai Balázs (9 győzelem, 0 vereség) „ugrik be helyette”.
 
A korábbi junior világ- és felnőtt Európa-bajnok olimpikon ellenfele az egy súllyal fölötte lévő bosnyák, Senad Karic lesz.
 
Mindez remek lehetőségnek tűnik Bacskai számára, hogy a május 18-án megrendezésre kerülő londoni mérkőzése előtt tesztelje felkészültségét, és lerázza magáról az esetleges „ringrozsdát”.
 
Az április 27-i boxgálát a Sport1 televízió 20 órától élőben sugározza majd.
 
Az eseményre a belépők elővételben elfogytak, a helyszínen már nem lesz jegyértékesítés. További információért kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook és Instagram oldalához.
Még nincs értékelve