Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Baranyi és Pintye is felkészült

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.02.17. |
Baranyi és Pintye is felkészült
A Felix Promotion szombaton, a salgótarjáni sportcsarnokban rendezi idei első élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában Pintye Szabolcs és Baranyi Richárd is komoly szerepet kap.
A Felix Promotion szerette volna, ha a középsúlyú Pintye Szabolcs (10 győzelem, 1 döntetlen) magyar-bajnoki címmérkőzésen lép kötelek közé, de mivel a lehetséges ellenfelek közül senki nem vállalta a megmérettetést, végül külföldi riválissal néz majd farkasszemet. A budapesti ökölvívót a grúz Giorgi Beroshvili (23 győzelem, 8 vereség, 2 döntetlen) várja majd a salgótarjáni szorítóban.
„Mindenképp olyan ellenfélről van szó, akire oda kell figyelnem, mert a felvételek alapján egy jó mozgású, kiváló adottságú bunyósról van szó” - fogalmazott Pintye Szabolcs. „Kicsit sablonos, de jól sikerült a felkészülésem, még csak edzést sem kellett kihagynom. Úgy érzem, a hosszú kihagyást követően túlzott volt bennem a bizonyítási vágy, ami görcsössé tett, azért sem októberben, sem decemberben nem sikerült megmutatnom, hogy mit is tudok. A bizonyítási vágy természetesen nem múlt el, de érzésem szerint sokkal lazább leszek Salgótarjánban.”
Presztízs MagazinA félnehézsúlyú magyar és WBF nemzetközi-bajnok Baranyi Richárd (14 győzelem, 1 vereség) szintén külföldi riválissal csap össze, ám az ő kihívója Lengyelországból érkezik. A 6 menetre kiírt mérkőzésen Baranyi ellenfele a hivatásos pályafutása során sok nagy csatát átélt Bartlomiej Grafka (16 győzelem, 19 vereség, 2 döntetlen) lesz, aki kemény, önmagát nehezen megadó ökölvívó hírében áll.
„Szeretném ott folytatni, ahol tavaly abbahagytam, de lengyel ellenfelem az eddigi mérkőzései alapján elég szívósnak és ütésállónak tűnik” - jelentette ki Baranyi Richárd. „Az egyetlen elfogadható eredmény most is a győzelem, akár kiütéssel, akár pontozással, azonban szeretném mindezt jó ökölvívást bemutatva elérni.”
Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgálán a Felix Promotion számos ismert versenyzője kötelek közé lép. A főmérkőzésen Szellő Imre bizonyíthat, de láthatjuk még Harcsa Zoltánt, Laki Róbertet, Egedi Renátót, Darmos Józsefet és Bozai Gyulát is. A rendezvényre a www.budopest.hu oldalon lehet elővételben belépőjegyet vásárolni. Az eseménnyel kapcsolatos további információkért keresse fel a www.felixpromotion.com oldalt.
Még nincs értékelve