Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bozai - Tóth a magyar bajnoki címért

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.04.12. |
Bozai - Tóth a magyar bajnoki címért
A számítógépes ranglista alapján legmagasabbra taksált honi hivatásos ökölvívó, a cirkálósúlyú Szellő Imre (11 győzelem, 0 vereség) lemondott a másfél éve birtokolt Magyar-bajnoki címéről.
A Felix Promotion klasszisa azért döntött így, mivel rövidesen egy jelentős nemzetközi címért lép ring kötelek közé, így a betöltetlenné vált övért már szombaton megküzdenek. A budapesti Millenáris Teátrumban megrendezésre kerülő élő televíziós bokszgála főmérkőzésén Bozai Gyula és Tóth Tamás csap össze, s a győztes teljes jogú Magyar-bajnoknak mondhatja majd magát. Ugyanakkor a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Hivatásos Tagozatának (MÖSZ HT) ügyvezetője, Győryné Tóth Zsuzsanna csak úgy engedélyezte a Bozai-Tóth címmérkőzést, ha a győztes 6 hónapon belül kiáll a szövetség által kijelölt kihívóval.
 
A szombati bokszgálán Szellő Imre szintén kötelek közé lép, méghozzá a brazil Carlos Ailton Nascimento (12 győzelem, 2 vereség) ellen. A közönség láthatja még a középsúlyú Harcsa Norbertet (3 győzelem, 0 vereség), az ugyanebben a súlyban versenyző, veretlen Pintye Szabolcsot (11 győzelem, 1 döntetlen), a nagypehelysúlyú magyar bajnok Kovács Zoltánt és a fiatal nagyváltósúlyú Berki Ferencet is.  Továbbá hatalmas presztízscsatákra van kilátás, ugyanis – a Bozai-Tóth visszavágó mellett - megrendezésre kerül a Törteli-Tar, valamint a Kis-Egedi összecsapás is.
 
Bővebb információt a Felix Promotion hivatalos honlapján, a www.felixpromotion.com oldalon találnak.
Még nincs értékelve