Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egy hónap múlva Cegléden nyílik a pofonzsák

sajtóanyag | Felix Promotion | 2016.04.21. |
boksz
Egy hónap múlva Cegléden nyílik a pofonzsák
A Felix Promotion pontosan egy hónap múlva, május 21-én, Cegléd városában rendezi következő élő televíziós bokszgáláját.
A piacvezető bokszvállalkozás 2015-ben vonta be a magyar profi ökölvívás vérkeringésébe a Pest megyei várost, ahol azonnal telt házas, izgalmas rendezvényt mutatott be az ottani közönségnek. A tavalyi esemény legnagyobb vonzereje a helyi illetőségű Szellő Imre (12 győzelem) küzdelme volt, aki természetesen május 21-én is a főmérkőzést bokszolja.
 
A cirkálósúlyú klasszison kívül a félnehézsúlyú magyar bajnok Baranyi Richárd (15 győzelem, 1 vereség), a középsúlyú hazai trónra pályázó Pintye Szabolcs (12 győzelem, 1 döntetlen) és a nagyváltósúlyú Berki Ferenc (2 győzelem) is kötelek közé lép, valamint megrendezésre kerülhet a legutóbbi gálára tervezett Törteli-Tar összecsapás is. Harcsa Norbert (4 győzelem) viszont csak abban az esetben lép szorítóba, ha időben felgyógyul kézsérüléséből.
 
A Felix Promotion gáláját Ceglédről is a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza. A belépőjegyek értékesítése hamarosan megkezdődik, az ezzel kapcsolatos információk hamarosan megjelennek a vállalkozás honlapján, a www.felixpromotion.com oldalon.
 
 
Még nincs értékelve