Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Erdei Zsolt már Bedák mellett van Cebu Cityben

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.04.20. |
Erdei Zsolt már Bedák mellett van Cebu Cityben
Szombaton, a Fülöp-szigeteki Cebu Cityben kerül megrendezésre a Nonito Donaire – Bedák Zsolt kispehelysúlyú WBO világbajnoki címmérkőzés, melyet itthon az M4 Sport csatorna 15:45-től élőben sugároz.
A Felix Promotion versenyzője már az elmúlt héten megérkezett a dél-ázsiai országba, hogy ne érje hátrány az időeltolódás miatt. Bedák akklimatizálódása jól halad, s a hírek szerint remekül mennek neki az edzések, melyek természetesen ilyenkor már csak amolyan átmozgató jellegűek, hiszen a kemény munkát itthon már elvégezte. Zsolt az elmúlt hétvégén egy sajtótájékoztatón, majd hétfőn egy szintén komoly médiafigyelemmel övezett nyílt edzésen is részt vett.
 
Időközben – Rácz Félix menedzser társaságában – a világbajnoki kihívó bunyós mestere, Erdei Zsolt is megérkezett a küzdelem helyszínére, Cebu Citybe. Mint ismert, „Madár” az elmúlt héten még Törökországban, a samsuni olimpiai kvalifikációs tornán tartózkodott, hiszen – Bacskai Balázs révén – érdekelt volt az ottani küzdelmekben is. A tréner alig néhány órát töltött Magyarországon, máris indult Bedák Zsolt után a Fülöp-szigetekre. 
 
Magyar férfi ökölvívó szinte napra pontosan négy éve nem küzdhetett vb-címmérkőzésen jelentős világszervezetnél, akkor Balzsay Károly a nagyközépsúlyú WBA címét sikerrel tette kockára Dimitrij Sartison ellen. A 33 éves Nonito Donaire (36 győzelem, 3 vereség) összesen öt súlycsoportban szerzett eddig világbajnoki, s állandó résztvevője az úgynevezett P4P ranglistának, amely súlykategóriáktól függetlenül a bokszvilág abszolút legjobbjait listázza.
Még nincs értékelve