Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Erdei Zsolt: Szellőnek végig koncentrálnia kell

Felix Promotion | Felix Promotion | 2015.03.04. |
 Erdei Zsolt: Szellőnek végig koncentrálnia kell
A Ferobox Event március 14-én, a ceglédi sportcsarnokban rendezi következő bokszgáláját, melynek főmérkőzésén a város szülöttje, Szellő Imre lép ringkötelek közé.
A cirkálósúlyú profi magyar bajnok Szellő Imre (4-0), Shalva Jomardashvili (40-11-2) személyében, egy olyan riválist kapott, aki jól ismert a honi bokszbarátok előtt, hisz a grúz ökölvívó tavaly Erdei Zsolt ellen is letesztelhette erejét és elszántságát. A kecskeméti gálán tíz meneten át bizonyította küzdőképességét.
 
„Madár” úgy gondolja, hogy bár Szellőnek az első perctől az utolsóig figyelnie kell a grúzra és a hazai pályán küzdő magyar bunyós számít a párharc esélyesének, azért nem lesz könnyű estéje a még csak 4 profi meccsel rendelkező Szellőnek. „Jomardashvili olyan ellenfél, aki feküdni fog Imrének és ezzel a menedzsmentet is dicsérni szeretném” – fogalmazott Erdei. „Mivel elég zárt a grúz fiú fedezéke, és jól bírja a pofonokat, nem egyszerű feladat leütni. Persze ne felejtsük el, hogy Imi nagyobbat üt nálam, ezért elkaphatja és akár idő előtt is megoldhatja a feladatot.”
 
„Azt várom Imitől, hogy a mackóként előrefelé lépdelő Jomardashvilit egyenesekkel távol tartja 2-3 ütéses kombinációkkal, és remélem, idővel elengedi majd a felütéseit is, mert azokat nagyon szépen „befogadja” a grúz” – folytatta Madár. „Imrének viszont a küzdelem teljes ideje alatt koncentráltnak kell maradnia, mert nem veszélytelen az ellenfél és végig nyomás alatt igyekszik tartani a riválisait. Egy szó, mint száz: fejben végig ott kell lenni Jomardashvili ellen!”
 
A ceglédi Gál József Sportcsarnokban megrendezése kerülő eseményre a belépőjegyeket a helyszínen, valamint a www.budopest.hu oldalon lehet megvásárolni. A Pest megyei városban ringbe lép még a feltörekvő félnehézsúlyú Baranyi Richárd (9-0), a pehelysúlyú Laki Róbert (7-0), a nehézsúlyú Bogdán „Golyó” Zsolt (8-0) és a kispehelysúlyú WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (23-1) is.
 
A Duna Tv 21:25-től élőben közvetíti a mérkőzéseket.
 
 
 
 
Még nincs értékelve