Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gazdag program várja a salgótarjáni szurkolókat

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.02.12. |
Gazdag program várja a salgótarjáni szurkolókat
A Felix Promotion február 20-án, Salgótarján városában rendezi 2016. első élő televíziós bokszgáláját, amely maratoni programmal várja a sportág iránt fogékony közönséget.
A Nógrád megyei városban már többször rendeztek profi ökölvívó mérkőzéseket, de nagyszabású nemzetközi bokszgálának még soha nem adott otthont Salgótarján. A Felix Promotion február 20-án a legismertebb sztárjait vonultatja fel a 35 ezer lakosú településen, s a tervek szerint nem kevesebb, mint 11 pár versenyző méri össze tudását a helyi közönség, valamint az M4 Sport csatorna kameráinak kereszttüzében.
 
A fővárosi központú vállalkozás gyakorlatilag az összes ismert ökölvívóját felvonultatja a rendezvényen, az egyetlen „igazolt” hiányzó a kispehelysúly kétszeres WBO Európa-bajnoka, Bedák Zsolt, aki az április 23-i világbajnoki összecsapására készül, melyet a világsztár Nonito Donaire ellen vív meg Manilában.
 
Külföldi ellenfelekkel szemben mutathatja meg tudását a legmagasabban rangsorolt magyar profi ökölvívó, a cirkálósúlyú Szellő Imre (10 győzelem, 0 vereség), a félnehézsúlyú magyar- és WBF nemzetközi bajnok Baranyi Richárd (14 győzelem, 1 vereség), a volt amatőr válogatott középsúlyú Harcsa Norbert (2 győzelem, 0 vereség) és a pehelysúly hazai legjobbja, Laki Róbert (11 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) is. Miután a középsúlyú Pintye Szabolccsal (10 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) itthon senki nem akar megküzdeni, így ő - a magyar-bajnoki címmérkőzés helyett - szintén a határon túlról kap riválist.
 
Szorítóba lép a cirkálósúlyú Bozai Gyula is, aki Salgótarjánban „melegít” a Tóth Tamás elleni tavaszi visszavágóra, míg a kétszeres amatőr EB-érmes Darmos József már a 3. hivatásos mérkőzésén bizonyíthat. A helyi „erőket” a középsúlyú Kőrös Attila képviseli, aki pályafutása során első alkalommal bokszolhat szülővárosában. Ringbe lép még Füzesi Ádám, Tar Péter és Egedi Renátó is.
 
A Felix Promotion salgótarjáni bokszgálájára a www.budopest.hu oldalon lehet elővételben belépőjegyet vásárolni. Az eseménnyel kapcsolatos további információkért keresse fel a www.felixpromotion.com oldalt.
 
Még nincs értékelve