Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A gladiátor harcra kész

Szita Mónika | Felix Promotion | 2018.10.10. |
Darmos József
A gladiátor harcra kész
Nem revánsra, győzelemre készül. A múltat lezárta, csak a jelen érdekli Darmos Józsefet, aki egy pikáns meccsen lép szorítóba október 12-én Salgótarjánban, a Felix Promotion International bokszgáláján.

Presztízs MagazinEllenfele az a Tóth Tamás lesz, akivel legutóbb 2016-ban nézett farkasszemet, és akitől akkor egy kilenc menetes, izgalmas küzdelemben kikapott. Nem hiába aposztrofálják sokan régóta várt visszavágóként a cirkálósúly regnáló és korábbi királyának összecsapását. Ez alól talán csak maga az akkori legyőzött a kivétel. „Azt a meccset én veszítettem el, és az okát is pontosan tudom. Nem voltam elég jó kondícióban egy ilyen hosszú párharchoz. Most viszont mind erőben, mind állóképességben kiváló formában vagyok. De ami ennél is fontosabb: nem a sebeimet nyalogatom, csak előre nézek. Meg akarom védeni a bajnoki övemet.”

Ehhez pedig a körülmények is sokkal kedvezőbben Darmos számára. Új edzővel, újraépített taktikával és sokat csiszolt technikával várja a címmeccset. És a sors furcsa fintora, hogy mindezeket két évvel ezelőtti kudarcának köszöni meg. „Abból a vereségből összeségében jól jöttem ki. A mérkőzés után kerültem Balatonalmádiba, egy tapasztalt edző, Nyikovics Gábor kezei alá. Mindemellett hobbi ökölvívóknak tartok edzéseket, és dolgozunk azon, hogy a profi karrierem után elindíthassam a saját ökölvívó egyesületemet.”

De addig még sok a teendője a kötelek között is. A közeljövőben például a nemzetközi mezőnyben vívni egy rangos meccset. De mindenekelőtt pénteken megvédeni magyar bajnoki címét.

 

 

Még nincs értékelve