Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Harcsa és Pintye is sikerre éhesen várja a szombati gálát

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.09.13. |
Harcsa és Pintye is sikerre éhesen várja a szombati gálát
A Felix Promotion szombaton, a várpalotai Thury-vár udvarán állítja fel sok nagy csatát megélt szorítóját, ahol három címmérkőzést láthat a helyi publikum, valamint az M4 Sport csatornát választó közönség.
Az év egyik várva várt honi bokszeseményén két WBO (Boksz Világszervezet) címmérkőzés kerül megrendezésre, melynek során a cirkálósúlyú Szellő Imre (13 győzelem, 0 vereség) az interkontinentális, míg félnehézsúlyban Baranyi Richárd (16 győzelem, 1 vereség) az Európa-bajnoki övért lép kötelek közé. A harmadik díjmérkőzésen Darmos József és Tóth Tamás csatázik a cirkálósúlyú magyar bajnoki trónért.
 
A programban a Felix Promotion két reménysége, Pintye Szabolcs (13 győzelem, 1 döntetlen) és Harcsa Norbert (5 győzelem, 0 vereség) egyformán veretlenül várja, hogy szombaton szorítóba hívják. A középsúly hazai bajnoki címét birtokló Pintye az ír Luke Keeler (10 győzelem, 2 vereség) ellen készül nagy csatára. „A mostani meccsemet szintlépésnek gondolom, mert nagyon jó, nagyon erős ellenfélnek tartom Keelert. De örülök neki, és épp azért vállaltam el azonnal, mert ha világbajnok akarok lenni, az ilyen riválisokat meg kell vernem, és én meg is fogom verni! Kifejezetten jó mérkőzésre számítok, mert az ír srác hatalmas küzdő” - jelentette ki Pintye.
 
Presztízs MagazinHarcsának a belorusz születésű Szergej Melis-szel (26 győzelem, 22 vereség) szemben kell újra bizonyítania, hogy miért tartják a honi bokszélet kiemelkedő tehetségének. „Természetesen győzelmet várok szombaton is” - kezdte határozottan Harcsa. „Erdei Zsolt irányította a felkészülésem a Madárfészek Akadémián, ahol megfelelő partnerekkel gyakorolhattam. Hétvégi ellenfelemnek majdnem ötven mérkőzése volt, s olyan klasszisokkal szemben is helyt állt, mint pl. az ex világbajnok Dimitrij Pirog. Biztos, hogy izgulni nem fog. Arra készülök, hogy sok mozgással, és kemény testütésekkel le tudom őt bontani. Győzelemre készülök!”
 
A Felix Promotion szombati gáláját a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport 22:30-tól élőben közvetíti. További információk, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, a szervező vállalkozás honlapján, a www.felixpromotion.com oldalon lehet megtalálni.
Még nincs értékelve