Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Harcsa francia ellenfelet kap

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.12.05. |
Harcsa francia ellenfelet kap
A Felix Promotion december 17-én, Budapesten, a Kalászi Sportcsarnokban állítja fel sok nagy csatát megélt szorítóját, hogy a 2016-os versenyszezon utolsó élő televíziós bokszgáláját bemutassa a sportágért rajongó publikumnak.
Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő rendezvényen két címmérkőzést mutat be a Felix Promotion; Baranyi Richárd a WBO szövetségnél szeptemberben megszerzett Európa-bajnoki övét teszi kockára a svájci Alis Sijaric (12 győzelem, 1 vereség) ellen, míg a cirkálósúlyú magyar bajnok Tóth Tamás „Barbár” harmadjára is megküzd Bozai Gyulával.
 
A programban kötelek közé lép a veretlen középsúlyú magyar bajnoki kihívó Harcsa Norbert (7 győzelem), aki a hórihorgas francia Chaquib Fadli (13 győzelem, 8 vereség) ellen húz kesztyűt. A 29 éves budapesti ökölvívó a következőket reméli idei utolsó mérkőzésétől. „Az elmúlt két meccsemen nem sikerült olyan bunyót bemutatnom, amivel elégedett lehettem volna, így most semmi más nem kívánhatok, természetesen a győzelem mellett, mint hiányérzet nélkül abszolválni az összecsapást” - jelentette ki Harcsa.
 
„Szokatlanul magas az ellenfél, hiszen középsúlyban nem sok 189 centiméter magasra nőtt ökölvívó van, de szerencsére vannak ilyen nyurga srácok a Madárfészekben, akikkel fel tudok készülni erre” - folytatta a veretlen kiválóság. „Izgatottan várom a gálát, bizonyítani szeretnék, és tovább növelni profi győzelmeim számát.”
 
A boxgálán ringbe lép még Szellő Imre, Darmos József, Kispál Zoltán, Egedi Renátó, Kis Máté és a debütáló Turbucz Sándor, valamint két, a SES Boxing színeiért küzdő nagyközépsúlyú bunyós, Anatoli Muratov és Sladan Janjanin. Bővebb információkért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, keresse fel a szervező vállalkozás honlapját, melyet a www.felixpromotion.com webcímen lehet megtalálni.
Még nincs értékelve