Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Harcsa Norbert látványos mérkőzést szeretne bemutatni

Felix Promotion | Felixpromotion | 2015.12.04. |
Harcsa Norbert
Harcsa Norbert látványos mérkőzést szeretne bemutatni
A Felix Promotion december 12-én, a dunaújvárosi sportcsarnokban rendezi következő bokszgáláját, ahol a korábbi válogatott Harcsa Norbert is szorítóba lép az M4 Sport kameráinak kereszttüzében.
A profik között októberben debütált középsúlyú versenyző ez alkalommal a rutinos horvát Nikola Matic (13 győzelem, 30 vereség) ellen igyekszik újabb győzelemmel gyarapítani rekordját. „Sokkal jobb felkészülésen vagyok túl, mint az októberi bemutatkozó mérkőzés előtt, mivel akkor mondhatni lendületből estem át a tűzkeresztségen” - fogalmazott Harcsa. „A mostani meccsre két hónapja célirányosan készültünk, Lukács Adorján irányításával.”
 
A 28 éves ökölvívó az elvárásaival kapcsolatban a következőket mondta el. „Rácz Félix már egy hónappal ezelőtt elküldte a felvételeket a horvát srácról, úgyhogy kifejezetten rá készültünk. Matic másodszándékú öklöző, úgyhogy ez megnehezíti az idő előtti befejezést, de mindenképp szeretnénk egy látványos, és ha a lehetőség jön, kiütéses győzelemmel kedveskedni a nézőknek” - jelentette ki Harcsa Norbert (1 győzelem, 0 vereség).
 
A december 12-i esemény programja erősnek bizonyul, hisz - ahogyan 2015-ben minden felixes gálán - Dunaújvárosban is szorítóba lép a független számítógépes világranglista alapján a legmagasabban rangsorolt magyar ökölvívó, Szellő Imre (9 győzelem, 0 vereség). Az idei hatodik mérkőzésére készülő cirkálósúlyú klasszisra ismét tíz menetre tervezett összecsapás vár. A Felix Promotion rendezvényén címvédő mérkőzésen vesz részt a nagypehelysúlyú Magyar-bajnok Kovács Zoltán „Caramel” (14 győzelem, 5 vereség, 1 döntetlen), de a jó profi bunyót kedvelő közönség láthatja még Baranyi Richárdot, Pintye Szabolcsot, Laki Róbertet és Kelemen Balázst is.
 
A gálának lesz egy igazán különleges attrakciója, hiszen 4-résztvevős félnehézsúlyú torna is megrendezésre kerül, melynek során Sulák András, Kis Máté, Bilisánszky Dániel és Török Ferenc egy este alatt dönti el, hogy ki közülük a legjobb a dunaújvárosi sportcsarnokban felállításra kerülő ringben.
 
A rendezvényt a közszolgálati MTVA vállalat sportcsatornája, az M4 Sport élőben sugározza. Jegyinformáció a www.felixpromotion.com oldalon.
 
Még nincs értékelve