Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Harcsa Norbert WBA címmérkőzésen lép kötelek közé

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2019.03.28. |
Harcsa Norbert WBA címmérkőzésen lép kötelek közé
A Felix Promotion International középsúlyú ökölvívója, Harcsa Norbert május 4-én, Belgiumban lép ringkötelek közé.
A 31 éves budapesti ökölvívó a WBA (Bokszvilágszövetség) úgynevezett „Continental” övéért küzd, méghozzá a címvédő fehérorosz Mikalai Vesialou (9 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) ellen. Harcsa Norbert (11 győzelem, 1 vereség) a következőket mondta ellenfeléről, akit amatőr pályafutása óta jól ismer.
 
„Mivel egy korosztály vagyunk, sokszor láttam már bokszolni, de még soha nem találkoztunk a ringben. Amikor ezüstérmes lettem az Európa-bajnokságon, engem az az orosz versenyző győzött le a döntőben, aki ellen Vesialou az első körben búcsúzott” - fogalmazott Harcsa. „Egy nagyon képzett fordított alapállású ökölvívó, aki jó stílusban bokszol, és kiváló az ütemérzéke.”
 
A magyar ökölvívó korábban úgy tervezte, hogy visszavonul, és egy másik szerepkörben próbálja ki magát a Felix Promotion International kötelékein belül. Ezt a meccset viszont nem akarta kihagyni.
 
„Ha nem látnék jó esélyt a győzelemre, akkor nem vállaltam volna el. Sőt, Szántó Öcsi bácsi is mondta volna, hogy felejtsem el, és nem készítene fel a májusi küzdelemre. Szerinte is meg tudom oldani a belorusz öklözőt. Egyszóval erre a lehetőségre nem lehetett nemet mondani. Frissen, feltöltődve álltam bele a felkészülésbe. Győzelemre készülök!” - zárta gondolatait a népszerű versenyző.
 
További friss híreket a Felix Promotion International bokszolóról, illetve rendezvényeiről a www.felixpromotion.com címen lehet találni.
 
Még nincs értékelve