Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Jó bunyókat ígér a debreceni K-1 gála!

Vona Lilla | Vona Lilla | 2015.08.18. |
k-1
Jó bunyókat ígér a debreceni K-1 gála!
Debrecen ad otthont a Venum Victory World Series K-1 világbajnoki selejtezősorozat harmadik állomásának. Az esemény azért is különlegesen fontos, mert ez lesz a város tizedik jubileumi K-1-es rendezvénye. A sajtótájékoztatón Pap Vilmos és Katona Attila ismertették az augusztus 22-én megrendezendő tornával kapcsolatos információkat. A versenyzők közül tiszteletét tette Balogh Norbert Fight Code világbajnoki döntős, Éltető Daniella WKU Thai Box profi világbajnok, Balogh Dávid, a K-1 válogatott tagja, világkupa második helyezett, Szőke László Taekwondo Európa Kupa első helyezett, illetve Gönczi Alex, kempo Európa- és világbajnok, és édesapja, Gönczi János, többszörös világbajnok kick-boxoló. A sajtótájékoztatón részt vett a díszvendége, Alexey Ignashov többszörös K-1 GP-győztes, valamint felesége Natasa Ignashova is.
Katona Attila kiemelte, hogy a világbajnoki K-1 szabályrendszerű döntőn nem csak K-1, hanem MMA szabályrendszerű mérkőzéseket is láthat a publikum. A tournament életre hívója, az esemény főszponzora, a Venum Store úgy döntött, hogy idén négy állomáson két súlycsoportban – 72,5 és 95 kilogrammos súlycsoportok – rendeznek négyfős bajnokságokat. Az első állomás Milánó volt, majd Splitbe költözött az esemény, Debrecen a harmadik helyszín, később Panamában folytatódnak a küzdelmek, a döntőnek pedig Párizs ad otthont november 28-án. 
 
Presztízs MagazinA debreceni tornáról a Sport TV készít négyórás összefoglalót, később pedig megközelítőleg negyven ország tűzi műsorára ezt a nemzetközi produkciót. A tournament fővédnökei Papp László, Debrecen polgármestere, valamint Hajdú János, a TEK főigazgatója. A Debreceni Főnix csarnokba kilátogatók tizenhárom mérkőzést láthatnak, a szervezők célul tűzték ki, hogy a selejtező minél több hazai érdekeltségű meccset tartalmazzon. Pap Vilmos a szervezéssel kapcsolatban értékelt, véleménye szerint Debrecenben régen volt ennyire színvonalas a gála. A Venum Store mérkőzései mellett három profi magyar bajnoki címmérkőzés is megrendezésre kerül, ami tovább növeli az esemény színvonalát. 
 
Jegyek elővételben 1990 Ft, 2990 Ft és 4990 Ft-os áron kaphatók Debrecenben a Kölcsey Központban, a Tourinform debreceni jegyirodájában és a Fórumban (Coffeeshop kávézó, a szökőkút mellett).
 
Még nincs értékelve