Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ketrecharc-legendával érkezik Budapestre a világ egyik vezető küzdősport-szervezete!

sajtóanyag | sajtófotó | 2017.03.21. |
Bellator, ketrecharc
Ketrecharc-legendával érkezik Budapestre a világ egyik vezető küzdősport-szervezete!
A Bellator április 14-én hibrid küzdősport-gálát hoz a Papp László Budapest Sportarénába, melyen címet védhet a szervezet magyar kick-box világbajnoka, Laszák Zoltán, kiskesztyűt húz a legnagyobb hazai MMA-reménység, Borics Ádám, valamint nemzetközi bunyóssztárok lépnek a küzdőtérre. És eljön Royce Gracie is, aki nélkül ma egészen máshogy festene a ketrecharc.
Óriási húsvéti ajándékot kapnak áprilisban a hazai küzdősport-rajongók: bár a nyuszi kicsit sietve hozza, de ezért aligha orrol meg bárki: végre újra Budapestre jön a Bellator! Amerika - és így a világ - egyik vezető bunyópromóciója már nem ismeretlen a magyar drukkerek előtt, hiszen 2016 szeptemberében már ízelítőt kaphattunk a világukból a TEK-gála keretein belül. Akkor a szervezet kick-box tagozata mutatkozott be Budapesten, és szállított egy fantasztikus, hatmeccses rendezvényt, de most ennél is jobb lesz, mert ezúttal a ketrecet sem hagyják otthon, hibrid, MMA-kick-box gálát hoznak a Sportarénába, ahol mindkét sportágban lesz hazai versenyző, akiért szoríthatunk.
 
 
Rögtön itt van Laszák Zoltán, aki miatt a rendezvény kick-box része egyszerűen kihagyhatatlan. Itt a főmeccs a magyar bunyósé, és nem is véletlenül, hiszen Laszák a szervezet váltósúlyú világbajnoka. Zoli épp a szeptemberi gálán nyerte el az aranyozott övet Karim Ghajjitól egy pokolian izgalmas mérkőzésen. Visszavágó jön tehát, és a francia kegyetlenül fogadkozik, hogy visszaszerzi a trónt, de Laszákot sem kell félteni, mert nem veszi félvállról a kihívást.
 
Az állóharcos program további részében a kick-box legnagyobb nemzetközi sztárjai pattannak a ringbe. Már ismerősként köszönthetjük a kötelek között az évszázad K.O.-ja szerzőjét, a műfaj leglátványosabb bunyósát, Raymond Danielst, aki szeptemberben legyőzte magyar ellenfelét – most a váltósúlyú Győrfi Csaba próbálja meg csapdába ejteni a gömbvillámot. Itt lesz a Glorytól leigazolt kétszeres pehelysúlyú világbajnok, Gabriel Varga, aki a nagy hazai veteránnal, Görbics Gáborral méri össze az erejét, szintén a Glorytól érkezik a középsúly egyik legnagyobbja, Joe Schilling, aki Alexander Negrea-val csap össze, és eljön a legjobb női thai bokszoló, a pehelysúlyú Jorina Baars, aki Irene Martins-t húzta a kalapból.
 
A rendezvény MMA-részében sem maradunk világbajnoki címmérkőzés nélkül: a harmatsúlyú király Eduardo Dantas fogadja Leandro Higo kihívását, összecsap a pehelysúly egyik topversenyzője, Daniel Weichel és a roppant rutinos John Teixeira, itt lesz a női légsúlyú bunyós, Lena Ovchynnikova, aki Helen Harperrel zúz egyet. És amit a hazai rajongók a legjobban várnak, most debütál a Bellatorban Magyarország első számú MMA-reménysége, a pehelysúlyú Borics Ádám, aki Anthony Taylorral néz majd farkasszemet a ketrecben.
 
A Bellator a bunyói mellett arról is híres, hogy a gálát övező programok során is tenyerén hordozza a rajongókat, és ez most sem lesz másként. Elhozzák ugyanis Budapestre az MMA első igazi legendáját, Royce Gracie-t, aki nélkül ma egészen máshogy festene a ketrecharc. Gracie volt az a vézna, langaléta fiú, aki az első UFC-gálán, 1993 novemberében pusztán a brazil jiu-jitsuját használva izomkolosszusok egész sorát kényszerítette feladásra – aztán ezt a rá következő gálákon is megismételte. Ő volt az, aki bemutatta a nagyközönségnek a lágy művészetet, és ráébresztette a bunyósokat arra, hogy muszáj kitanulniuk a földharcot is, ha érvényesülni akarnak a kevert szabályrendszerben. Gracie ma már a Bellator kötelékébe tartozik, és a TDMG Store-ban fogadja majd a rajongókat, illetve edzést tart a TEK állományának a Terrorelhárítási Központ épületében, melyre a sajtómunkásokat is várja.
 
Április 14-én tehát minden küzdősport-rajongónak a Papp László Budapest Sportarénában a helye, mert ennél nagyobb bunyóbuli az évben már nem lesz!
 
A Bellator Kickboxing gálájára jegyek a Broadway jegyirodákban és a helyszínen válthatók. A belépőből hat verzió van, a 4.990 forintos alapjegytől az 59.990 forintos full extrásig.
 
 
Még nincs értékelve