Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kiütés lánykéréssel

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.05.23. |
Kiütés lánykéréssel
A Felix Promotion szombat este Cegléden rendezte a tavaszi idény utolsó élő televíziós bokszgáláját, amely esemény kiváló küzdelmeket hozott, több látványos kiütéssel – a végén egy lánykéréssel.
A gála főmérkőzésén a legmagasabban rangsorolt magyar profi ökölvívó, a cirkálósúlyú Szellő Imre megszerezte hivatásos pályafutása 13. győzelmét, miután a 4. menetben egy kemény jobbossal kiütötte ugandai születésű ellenfelét, Hamza Wanderát. A helyi illetőségű bunyós remekül küzdött, egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelme. Szellő a mérkőzés után, még fent a ringben, megkérte kedvese, Békési Annamária kezét, aki meglepődve, meghatódva, elcsukló hangon mondott neki igent. „Már régóta adós voltam ezzel a kérdéssel...” - mondta a lánykérésről Szellő Imre. „A meccs maga nehéz volt, kellemetlen ellenféllel szemben. Nem hittem volna, hogy ilyen hamar győzök, hiszen elég keményfejű volt az afrikai.”
 
A Felix Promotion félnehézsúlyú bajnoka, Baranyi Richárd (16 győzelem, 1 vereség) a második menetben, egy óriási, mértani pontosságú testre mért jobbfelütéssel fejezte be a küzdelmet a grúz Beka Aduashvili (17 győzelem, 5 vereség) ellen. „Kicsit erőlködtem az első menetben, nem jött össze, amit akartam, aztán a másodikban kipattant ez a jobbfelütés. Köszönöm a szurkolást mindenkinek” - fogalmazott az emlékezetes kiütéses sikert követően a kecskeméti ökölvívó. 
 
A középsúly feltörekvő reménysége, a korábbi amatőr válogatott Harcsa Norbert már az 5. profi mérkőzésén lépett szorítóba, ez alkalommal a német Chris Herrmann ellen. A küzdelmet a budapesti bunyós irányította, s fölénye idővel annyira frusztrálta a németet, hogy folyamatos, súlyos szabálytalanságokkal igyekezett „megállítani” Harcsát. A mérkőzést vezető bíró a második menetben leléptette a magából teljesen kivetkőzött Harrmann-t, akinek szüksége volt még néhány percre, hogy újra kontrollálni tudja érzelmeit.
 
A betöltetlen középsúlyú magyar-bajnoki övért Pintye Szabolcs és Szabó Szabolcs csapott össze tíz menetben. A nehezen pontozható, kiváló színvonalú mérkőzés végén mindhárom pontozóbíró 96-94 arányban a Felix Promotion versenyzőjét, Pintye Szabolcsot jelölte meg győztesnek. A budapesti kiválóság így egyhangú pontozással lett a súlycsoport hivatásos magyar bajnoka. 
 
A nagypehelysúly hazai legjobbja, Kovács Zoltán „Caramel” hat menetben, egyhangú pontozással verte a grúz Irakli Jeiranashvili-t. A nyíregyházi öklöző a harmadik menetben felrepedt, ami ideiglenesen megzavarta, ám ezt leszámítva végig magabiztosan küzdött.
 
További eredmények, elől a győztesek
Laki Róbert TKO1 Lakatos Krisztián
Berki Ferenc p.gy. Horváth Tamás
Tar Péter p.gy. Törteli Balázs
Még nincs értékelve