Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mindenki verhető!

Pál István | archív | 2015.08.19. |
k-1
Mindenki verhető!
A Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező harmadik versenyére kerül sor augusztus 22-én, a debreceni Főnix Csarnokban. A 18 órakor kezdődő gálához hasonló rangút még nem rendeztek hazánkban, a magyar K-1-esek ennek megfelelően alaposan felkészültek a megméretésre.
A budapesti Mihalik György is tisztában van a világbajnoki selejtező értékével. Jóni Zsolt tanítványa sérülés miatt (egy motorbaleset után a kulcscsontjánál elszakadt a szalag) hosszabb időszakot hagyott ki, de most már jó formában érzi magát.„Azóta már újra motoroztam – válaszolta mosolyogva kérdésünkre Mihalik. –Hatalmas megtiszteltetés ekkora eseményen részt venni. Alaposan felkészültem, erőnlétileg és technikailag is rendben vagyok. Két videót már láttam az ellenfelemről, de majd úgyis ott derül ki, abban a háromszor három percben, hogy ki mire képes. Egy azonban biztos: mindenki verhető! A debrecenieknek azért lesz érdemes kijönniük a gálára, mert igazán színvonalas mérkőzéseken szurkolhatnak a magyar versenyzőknek.”
 
Presztízs MagazinA békéscsabai Benedek Zsolt nem tagadta, teljesen lázba hozta a lehetőség. „Nem is tudom, mikor vártam ennyire meccset – ismerte el a harcos. – Talán két-három éve volt egy nagy meccs, amelyre emlékszem, de ez eddig a csúcs. Sajnos nagyon izgulok. Azért sajnos, mert ez kifáraszt, eltereli a gondolataimat. Azért az edzéseket, az alapozást megcsináltam, úgyhogy készen állok a küzdelemre!”
 
A 72.5 kilósok elődöntőjében Benedek ellenfele a marokkói Musztafa Haida lesz, aki 55 eddigi mérkőzéséből 47 megnyert, ezek közül 21-et K. O.-val. A magyar 44 összecsapásából 28-at zárt sikerrel (8-at idő előtt), és most is győzelemre készül:„Debrecenben már volt egy magyar bajnoki címmeccsem, azt megnyertem, úgyhogy jó élményeim vannak a városról. Nem ismerem a marokkóit, azon múlik majd,mennyire tudom távol tartani magamtól. Ez egy nagy lehetőség, ki  szeretném használni, a ringben már nem fogok izgulni.”
 
Jegyek elővételben 1990 Ft, 2990 Ft és 4990 Ft-os áron kaphatók Debrecenben a Kölcsey Központban, a Tourinform debreceni jegyirodájában és a Fórumban (Coffeeshop kávézó, a szökőkút mellett)!
 
Még nincs értékelve