Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mindent elölről

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2018.05.02. |
Félix Promotion
Mindent elölről
Május 11-én a magyar profi boksz egyik fellegvárában, Szentesen rendezi következő élő televíziós bokszgáláját a Felix Promotion International.
 
A helyszín igazán különleges a Magyarországon piacvezető bokszvállalkozás számára, hisz korábban szinte „hazajártak” a bokszolóik a csongrádi városba, sok feledhetetlen küzdelmet bemutatva a mindig telt házas közönségnek. A Dr. Papp László Sportcsarnokban megrendezésre kerülő eseményen WBO Interkontinentális bajnok Szellő Imre (20 győzelem, 0 vereség) vívja a főmérkőzést, de kötelek közé lép az áprilisban debütált Hegyi Barnabás, a cirkálósúlyú magyar-bajnok Darmos József, a visszatérő Harcsa Norbert és a volt WBO ifjúsági bajnok Egedi Renátó.
 
A programban szintén helyet kapott az egy év kihagyást követően ismét kesztyűt húzó, volt WBO Európa-bajnok Kovács Zoltán küzdelme a fiatal kora ellenére már kellő rutinnal rendelkező grúz Achiko Odikadze (18 győzelem, 7 vereség, 1 döntetlen) ellen.
 
„Már nagyon hiányoznak az éles mérkőzések, a gálák hangulata, és annak teljes felvezetése” - fogalmazott Kovács. „Eléggé kiestem ebből a körforgásból, és most szinte úgy érzem magam, mintha mindent az elejéről kezdenék. 71 kilóról indítottam az edzéseket, úgyhogy gyilkos a fogyasztás, de bármilyen meglepő, ennyi idő után még ezt is élvezem.”
 
„Láttam a rám váró grúz srácról felvételeket, és bár soha nem becsültem le egyik ellenfelemet sem, de egy éve őt abszolút kötelezően megoldandó feladatnak mondtam volna. Most viszont egy év kihagyás után közel egyenlő esélyekkel állunk a meccs ellé mindketten!” - jelentette ki a május 11-i meccsén még könnyűsúlyban küzdő versenyző.
 
A nyírségi klasszis egy rövid budapesti kitérő után újra Nagy Lajos irányításával készül a visszatérésére. „Volt egy rövid időszak, amikor Budapesten éltem, edzettem, de végül visszatértem a „szülőhazámba”. Úgy éreztem, hogy nekem Nyíregyházán a helyem, itt tudom az ökölvívásban és a munkában is a maximumot nyújtani. Szóval ismét Nagy Lajossal készülök, hogy folytassuk azt az utat, amit évekkel ezelőtt megkezdtünk” - mondta Kovács.
 
A Felix Promotion bunyósainak ellenfeleit a menedzsment a következő napokban folyamatosan hozza majd nyilvánosságra. A vállalkozás idei harmadik idei gáláját is a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza majd élőben.
 
Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook oldalához.
Még nincs értékelve