Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mozgalmas harcra számít „Check Bin”, aki tiszteli Görbics Gábort, de legyőzné a magyar K-1 világbajnokot

Presztízs Média | archív | 2015.09.10. |
Muaythai Mania
Mozgalmas harcra számít „Check Bin”, aki tiszteli Görbics Gábort, de legyőzné a magyar K-1 világbajnokot
A BSK-ban szeptember 12-én, 18 órától megrendezésre kerülő Muay Thai Mánia 9 programjában férfi és női négyestorna is szerepel, és a mezőny kiegyenlítettségét figyelembe véve, nehéz megtippelni a győztest. A legtöbb izgalmat és a legnagyobb látványt a gála főmeccsétől várhatjuk, ugyanis Görbics Gábor, a Venum újdonsült profi K-1 világbajnoka egy igazi muaythai-klasszissal, Phetsangkhat „Check Bin” Deóval csap össze. A Presztízs Média élt az exkluzív lehetőséggel, és megszólaltatta a thaiföldi sztárt.
Korábban Szentendrén edzőtábort is tartott Phetsangkhat Deo, így első kézből szerzett tapasztalatokat a magyar versenyzőkről, és hogy mi jellemzi a számunkra hazai stílust.
„Szeretem Magyarországot, az emberek nagyon kedvesek. Az általam tartott táborban azt taapsztaltam, hogy nagyon jól ütnek a magyarok, elsősorban ebben erősek – hozta fel a legnagyobb pozitívumokat, de nem állt le a dicsérettel, miközben a fejlődési lehetőséget is látja. – A klincselést és a könyökléseket azonban jobban erőltethetnék, mert ez elengedhetetlen a thai bokszban. Remek volt látni, hogy mennyire motiváltak, milyen lelkesen edzenek, ez különösen tetszett.”

„Check Bin” aztán szombati ellenfeléről, a Venum K-1 világbajnok Görbics Gáborról is beszélt, és bár sok konkrétumot nem szeretett volna elárulni, mégis egyértelművé vált, alaposan ismeri a magyar harcost. „Nem tudok sokat róla – próbálta megőrizni magának az ellenfélről szerzett ismereteit, de egy félmondattal leleplezte magát, ugyanis mosolyogva Görbics ökölvívó múltjára is utalt. – Arra számítok, hogy sokat fog ütni, legalábbis megpróbál. Én thai stílusban fogok harcolni, biztos vagyok benne, hogy mozgalmas meccs elé nézünk.”

A thaiföldi harcos nem változtatott a szokásos felkészülésén, elmondása szerint soha sehol nem éri meglepetésként, ha küzdenie kell, és minden ellenfelét egyaránt tiszteli: „Ugyanúgy készültem, mint máskor, alaposan és keményen. Folyton edzésben vagyok, így aztán mindig készen állok a harcra. Minden mérkőzésemen a maximumra törekszem, nem veszek félvállról egy küzdelmet sem. Hogy melyik a fontosabb, győzni, vagy stílusosan thai bokszolni? Természetesen mindig nyerni akarok, de majd meglátjuk, mi és hogyan történik.”

A beszélgetést a magyar versenyzők jellemzésével kezdtük, és nem kerülhettük meg a thaiföldi harcosokat sem, arra voltunk kíváncsiak, hogy mi a titkuk, és „Check Bin” nem is kerülte meg a kérdést: „Elképesztően fiatalon megismerkednek a thai boksszal, minden egyes nap kétszer edzenek, kihagyás nélkül, és nagyon fiatalon kezdenek élesben küzdeni.”

Az biztos, hogy a rettenthetetlen magyar K-1 világbajnok és a thaiföldi harcos ritkán látható, látványos csatát vív majd szombaton!
 
 
Még nincs értékelve