Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

MTM 9: kiegyenlített mezőny a férfi négyestornán

Presztízs Sport | archív | 2015.09.04. |
Muaythai Mania
MTM 9: kiegyenlített mezőny a férfi négyestornán
A BSK-ban szeptember 12-én, 18 órától megrendezésre kerülő Muay Thai Mánia 9 programjában férfi négyestorna is szerepel, a mezőny kiegyenlítettségét figyelembe véve, nehéz megtippelni a győztest. A gála főmeccsét Görbics Gábor vívja, a Venum újdonsült profi K-1 világbajnoka egy igazi muaythai-klasszissal, Phetsangkhat „Check Bin” Deóval csap össze.
Jó bunyókat ígérnek az MuayThai Mánia 9 viadalon megrendezésre kerülő 71 kilogrammos férfi négyestorna küzdelmei. Nézzük a mezőnyt!
 
Gaál Ádám 
A kőkemény Gaál Ádám hosszabb ideig edzőtáborozott Samui szigetén, ez idő alatt kemény edzésekkel készült, a Jungle Gym Samui színeiben versenyzett, edzősködött. A salgótarjáni színekben induló harcos nem titkolt szándéka a tornagyőzelem megszerzése, technikai, fizikai felkészültségét figyelembe véve, erre minden esélye megvan. 
 
Berényi Roland
Gaálhoz hasonlóan a debreceniek feltörekvő tehetsége, Berényi Roland is ott lehet a végelszámolásnál. A rekordsebességgel fejlődő cívisvárosi fighter megbecsült résztvevője a MuayThai Mánia küzdelmeinek, látványos harcmodorára vevő a közönség. Berényi pedig megadja a publikumnak, amit az kíván, nem finomkodik a ringben, a gyors megsemmisítésre törekszik. Hosszú, magas versenyző, kőkemény térdesekkel, ez pedig az álmoskönyvek szerint nem jelent rosszat a muaythaiban.
 
Bodnár Dániel
A Majzik Team versenyzője sem ismeretlen az MTM-rajongók előtt, többször részt vett már a szentendrei bunyókon. Nagy küzdő, bárkivel is kerül szembe, annak minden tudására szüksége lesz, ha le akarja győzni Bodnárt. 
 
Kovács Krisztián
A Berényihez hasonlóan szintén debreceni Kovács Krisztián merész terveket szövöget, külföldi edzőtábor után lép ringbe a BSK-ban. Elszánt, technikás versenyző, küzdeni tudása példaértékű, nem ismer elveszett mérkőzést. Berényivel riválisai egymásnak, ha a sorsolás egymás útjába sodorja őket, igazi presztízs bunyóra van kilátás. A zuhanyhíradó szerint Debrecenben már fogadásokat kötnek a meccsre... 
 
Muaythai Mánia
2015. szeptember 12. BSK (Budapest Szentendrei út 89-95) a PP Center területén.
Átlag: 5