Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nagy dobásra vár Kovács „Caramel” Zoltán

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.05.10. |
Nagy dobásra vár Kovács „Caramel” Zoltán
A Felix Promotion május 21-i, ceglédi élő televíziós bokszgáláján ismét kötelek közé lép a nagypehelysúlyú magyar bajnok Kovács Zoltán „Caramel”.
A 23 éves versenyző az év elején szerződött a piacvezető magyar ökölvívó vállalkozáshoz, miközben nyíregyházi mestere, Nagy Lajos továbbra is képviseli az érdekeit. Kovács az áprilisi rendezvényen debütált a Felix Promotion színeiben, amikor a tanzániai Fred Sayuni-t verte magabiztosan, egyhangú pontozással. „Elégedetlen voltam magammal, nem úgy ment a bunyó, mint ahogy azt vártam” - fogalmazott Kovács a Millenáris Teátrumban megrendezett küzdelméről. „Nem tudom pontosan, hogy mi volt ennek az oka, de nem izgulok emiatt, nem lehet mindig minden tökéletes... bár aki ismer, az tudja, hogy törekszem rá.”
 
A nyírségi öklöző következő ellenfele Irakli Jeiranashvili (11 győzelem, 5 vereség, 5 döntetlen) lesz a ceglédi sportcsarnokban, aki a legtöbb meccsét könnyűsúlyban vívta. „Láttam pár felvételt a grúz srácról, aki miután könnyűsúlyú, szerintem naturálisan nagyobb lesz tőlem. A feladat viszont az, hogy le kell győzzem, úgyhogy mindent megteszek azért, hogy megverjem a srácot, és én irányítsam a történéseket.”
 
„Caramel” ugyan nem szeret átnézni soros ellenfelén, de reményei szerint ősszel újabb komoly megmérettetések várnak rá, s akár a magyar mezőnyből is kaphat rangos kihívót. „Hallottam, hogy az egykori olimpikon Kalucza Norbert neve is felmerült  lehetséges kihívóként, de ez nem az én hatásköröm. Mindenesetre várom a lehetőséget akár,  hogy megvédhessem a magyar bajnoki övemet, akár nemzetközi meccsen/címmeccsen egy tengerentúli gálán bizonyíthassak. Olyan nagy lehetőségre vágyom, amilyet Bedák Zsolt kapott Rácz Félixtől a Donaire-meccsel. Tudom, hogy ami késik, az úgyis eljön!” - jelentette ki Kovács.
 
A május 21-i eseményen a helyi Szellő Imre vívja a főmérkőzést, illetve Pintye-Szabó címmérkőzést rendeznek a betöltetlen középsúlyú magyar bajnoki övért. Kötelek közé lép még a félnehézsúlyú magyar bajnok Baranyi Richárd, a középsúlyú reménység Harcsa Norbert, a nagyváltósúlyú Berki Ferenc és pótolják az eredetileg Budapestre tervezett Törteli-Tar összecsapást is. A teljes programot a Felix Promotion a következő hetekben folyamatosan hozza nyilvánosságra.
 
A ceglédi bokszgálát a sportrajongók a közszolgálati M4 Sport csatornán követhetnek majd figyelemmel. Bővebb információk, illetve a jegyvásárlással kapcsolatos részletek a vállalkozás honlapján, a www.felixpromotion.com oldalon találhatók.
Még nincs értékelve