Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Neves sportolók és műsorvezetők állnak a jótékonysági bokszgála élére

sajtóanyag | archív | 2015.03.26. |
Neves sportolók és műsorvezetők állnak a jótékonysági bokszgála élére
A Jótékonysági WBO Youth Világbajnoki Mérkőzésen a sport és adakozás egybeforr március 28-án a Lurdy Házban. A nemes cél élén természetesen híres sportolók és műsorvezetők állnak, nevezetesen Csisztu Zsuzsa, Miló Viktória, Erdei Zsolt "Madár", Kovács "KOKO" István, Molnár Róbert valamint Nemesapáti Norbert.
A bevásárlóközpont termeiben 19.15-től a WBO világbajnoki-, magyar bajnoki és további profi mérkőzések szemtanúja lehet a kedves látogató, sőt Magyarország neves sportolói is részt vesznek. A nagyszabású eseménnyel az érdeklődők becsületkasszaként működve támogathatják az Erdei Zsolt "Madár" védnöksége alá tartozó "Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalmat". A rendezvényt Csisztu Zsuzsa és Molnár Róbert vezényli, a WBO supervisora Kovács "KOKO" István, az izgalmas estén Zurab Mekereshvili és Nemesapáti Norbert csap össze a youth világbajnoki címért, megmérkőzik a magyar bajnoki címért Albert Ferenc és Séra Zoltán valamint Mezei Gabriella és Zsiga Melinda.
 
Amikor Erdei Zsoltot felkérték, egyértelmű volt számára, hogy a nemes esemény mellé áll. A profi ökölvívó minden lehetőséget megragad ugyanis ahhoz, hogy segítsen a rászorulókon. 
 
- A "Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom" nagyköveteként és a gála vendégeként veszek részt az eseményen, ahol izgulhatok Norbiért és a többiekért. Nem tudjuk, milyen összegre számíthatunk, attól függ, milyen emberek jönnek a mérkőzésre, én személy szerint számítok az adakozó kedvű résztvevőkre. Ha csak néhány embert sikerül megfognunk, akik jótékonykodnak, akkor azt gondolom, hogy már azzal is sokkal beljebb vagyunk. A HEGYEM olyan családok, gyerekek iskoláztatását, etetését, sportolási lehetőségét segíti, akik erre rászorulnak, és ezt ki is érdemlik, hiszen nem úgy van, hogy várjuk, a sült galamb a szánkba repüljön. Igyekszünk mankót adni ezeknek a családoknak, és nemcsak a semmiért adni, hanem az adományt valóban azokhoz a gyerekekhez eljuttatni, akik a sportban is megpróbálnak teljesíteni. Azt gondolom, hogy a sport is egy kiváló nevelő eszköz, azon kívül, hogy a gyermek otthon a családjától is kap egyfajta neveltetést. A mozgás által alázatot, tiszteletet tanulunk, ezért ezt is népszerűsítjük - mesélte "Madár", aki ugyanolyan boldog, amikor örömet okozhat a saját fiának, és később a pici lányának, mint amikor a rászorult csemeték nevető arcát látja.
 
- Adni mindig sokkal jobb mint kapni. Ez nemcsak az én sportomra vonatkozik, hanem például karácsonykor, amikor a gyerekem boldogan nyitja ki az ajándékát, és látom a szemeit csillogni, az nekem a világ legnagyobb öröme. Ám ugyanezt érzem, amikor a rászoruló gyerekeknek rendszeresen szállítok élelmiszert. Bár most nagyon nehéz helyzetben van a mozgalom, mert egyre kevesebb adakozó kedvű ember illetve vállalkozás segít. Így nekünk is kicsit szoros a nadrág, de próbálunk az erőnkön túl teljesíteni. A legfontosabb az, hogy amit tudunk, megteszünk, és azok a köszönő levelek, a csillogó szemek, az ölelések megfizethetetlenek, amiket az ember visszakap ilyenkor. Természetesen mint apa is hihetetlen érzés támogatni őket, hiszen a gyerekek a mi jövőnk. Ahogy neveljük őket, az lesz belőlük. Ha mi rossz úton megyünk, és helytelen irányba tereljük őket, akkor azt kell tapasztalnunk, hogy úgy fog a világ is megváltozni, hiszen azt viszik tovább, amit kaptak tőlünk.
 
Még nincs értékelve