Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Pápán kezdi az esztendőt a Felix Promotion

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2017.01.23. |
Pápán kezdi az esztendőt a Felix Promotion
Magyarország piacvezető bokszvállalkozása, a Felix Promotion február 18-án, Pápa városában rendezi idei első élő televíziós eseményét.
A Veszprém megyei város korábban igazán ikonikus helyszíne volt a honi profi bokszéletnek, hiszen olyan összecsapásoknak adott otthont, mint az itthon hatalmas érdeklődéssel várt Nagy János – Bognár László Mb-i párharc (2002), vagy a Gálfi András – Pierre Moreno WBO interkontinentális címmérkőzés (2000).
 
Rácz Félix vállalkozása 15 év után tér vissza Pápára, egy exkluzívnak ígérkező helyszín keretében. A főmérkőzésén Kovács Zoltán „Caramel” a WBO nagypehelysúlyú Europe övét teszi majd kockára, de kötelek közé lép a WBO cirkálósúly nemzetközi bajnoka Szellő Imre, a váltósúly Magyar bajnoka Törteli Balázs és Harcsa Norbert, Darmos József, Egedi Renátó, Kis Máté, Kispál Zoltán, Laki Róbert és az eseményen debütáló helyi Németh Sándor.
 
A Felix Promotion rendezvényeit 2017-ben is a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport fogja élőben sugározni, így a február 18-i bokszgálát is. Bővebb információkért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, keresse fel a szervező vállalkozás honlapját, melyet a www.felixpromotion.com címen lehet megtalálni.
 
Még nincs értékelve