Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szellő Imre keményöklű riválissal meccsel

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.09.16. |
Szellő Imre keményöklű riválissal meccsel
A korábbi olimpikon amatőr klasszis Szellő Imre profi ökölvívó pályafutása szombaton újabb fejezetet nyithat, hiszen a WBO interkontinentális övéért lép szorítóba a Felix Promotion szombati, várpalotai bokszgáláján.
A Felix Promotion veretlen cirkálósúlyú sztárja a WBO (Bokszvilágszervezet) interkontinentális övéért lép ringbe a várpalotai Thury-vár udvarán megrendezésre kerülő szabadtéri bokszgálán. A 33 éves ceglédi bokszoló brazil ellenfelével, Hamilton Venturával (15 győzelem, 3 vereség, 1 döntetlen) meccsel a rangos címért. Szellő Imre (13 győzelem, 0 vereség) tudja, hogy ő az esélyesebb, de nem bízza el magát.
 
Nagyon örülök, hogy megkaptam a lehetőséget a WBO-tól, illetve Rácz Félixtől, és azt is, hogy ilyen jó riválissal csaphatok össze. Nem is olyan rég Ventura padlóra küldte az olimpiai bajnok orosz Rakhim Csakijevet, s csak véleményes pontozással kapott ki, tehát oda kell figyelnem. Úgy gondolom, sokkal képzetebb vagyok a dél-amerikainál, és a mérkőzésen gyorsabb is leszek nála, de végig figyelnem kell a védekezésre, mert hatalmas ütőerejű a brazil srác – tizenöt győzelméből tizenhárom alkalommal padlón végezték az ellenfelei! Remélem a szurkolók támogatásával meg lesz a győzelem, és vele az első WBO öv is” – nyilatkozott Szellő Imre.
 
Az M4 Sport által 22:30-tól közvetítésre kerülő esemény programjában még két címmérkőzést láthatnak; Baranyi Richárd a WBO Európa-bajnoki övéért küzd grúz riválissal, míg cirkálósúlyban Darmos-Tóth csata lesz a Magyar-bajnoki címért. A rendezvényen Berki Ferenc és Kispál Zoltán, valamint Kis Máté és Egedi Renátó igazi presztízsküzdelemben méri össze erejét, de kötelek közé lép még Harcsa Norbert, Pintye Szabolcs és Szilvai László is.
 
További információk, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, a szervező vállalkozás honlapján, a www.felixpromotion.com oldalon lehet megtalálni.
 
A Felix Promotion International sajtóközleménye, www.felixpromotion.com
 
 
Még nincs értékelve