Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szellő Imre vívja a főmérkőzést

sajtóanyag | Ferobox Event | 2015.04.16. |
Szellő Imre
Szellő Imre vívja a főmérkőzést
A Ferobox Event pénteken, április 17-én, a Kalászi Sportcsarnokban rendezi idei második élő televíziós bokszgáláját, melyen az istálló legismertebb versenyzői ismét kesztyűt húznak. A szervezők számításai szerint Cegléd után Budapesten is telt házas lesz a bokszrendezvény.
A rendezvény szervezése már célegyenesben van, összeállt a program, amely ismét remek csemegének ígérkezik a sportág és a jó magyar bunyó szerelmesei számára.
 
Bedák Zsolt las vegasi fellépésével minimálisan változott a program.
 
A veretlen cirkálósúlyú magyar bajnok, Szellő Imre a kiváló képességű román-olasz Giulian Ilie ellen húz kesztyűt, a pehelysúlyú Laki Róbert az eredetileg Bedák Zsoltnak szánt spanyol Sergio Romeróval néz farkasszemet - a menedzsment ezzel a meccsel kívánja letesztelni a kecskeméti Lakit - , míg a Ferobox harmadik veretlen titánja, a félnehézsúlyú Baranyi Richárd az argentin Pablo Sosával szemben bizonyíthatja, hogy miért is tartják a magyar hivatásos ökölvívás egyik kiemelkedő reménységének. A gálán többek között látható még: Bozai Gyula, Kis Máté, Uba George, Egedi Renátó is.
 
Az április 17-én megrendezésre kerülő budapesti rendezvényen ismét kisorsolnak egy dedikált SAMAN bokszkesztyűt a Székely Budo-Sport Kft. jóvoltából, vagyis aki többek között Bedák Zsolt, Szellő Imre, Baranyi Richárd, Laki Róbert vagy Bozai Gyula aláírására vágyik, és szerencsés, az egy különleges sportereklyén viheti haza a kedvencek szignóját.
 
A hivatalos mérlegelésre csütörtökön, 17 órától kerül sor a Holiday Beach Budapest hotelben (III. kerület, Piroska utca 3-5).
 
A gálát a Duna World csatorna sugározza élőben (22:25-től), ami azért is jó hír, mert a magyar ökölvívók és mérkőzéseik ezáltal Európán kívül Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is láthatóak lesznek. A Duna World Európában kódolatlanul az Eutelsat 9A műholdról érhető el.
 
Elővételben a www.budopest.hu címen lehet jegyet foglalni, ám a látványosnak ígérkező gálára a beugrók többsége már gazdára talált, így az érdeklődők a rendezvény helyszínén valószínűleg csak korlátozott számban tudnak vásárolni.
 
 
Még nincs értékelve