Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szellő Imrének a győzelem a minimum

Szellő Imre ismét szorítóban lép a Felix Promotion következő, rendezvényén

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.02.19. |
Szellő Imrének a győzelem a minimum
A tökéletes mérlegű cirkálósúlyú klasszis szenzációsan teljesített 2015-ben, mind a 6 mérkőzését megnyerte, s - a független számítógépes ranglista alapján – hosszú hónapok óta a legmagasabbra taksált magyar profi ökölvívónak számít.
A ceglédi profi idén sem adná alább, és szombaton, Salgótarjánban ismét kötelek közé lép az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgála főmérkőzésén, ahol az argentin Walter David Cabral (21 győzelem, 14 vereség) lesz az ellenfele a 10 menetre tervezett nemzetközi meccsen.
„Remek habitusú, soha meg nem alkuvó bokszoló a szombati riválisom, ahogyan az argentin öklözők többsége, de Cabral honfitársaihoz képest technikásabb, és jól mozog lábon” – mondta Szellő Imre, aki szülővárosából, Ceglédről, ingyenes szurkolói buszt indít a gála helyszínére. „Szeretnék minél több ceglédi szurkolót a sportcsarnokba csábítani!”
Presztízs MagazinA felkészülésével kapcsolatban a következőket nyilatkozta a magyar ökölvívó. „Sok kesztyűzésem volt, Debrecenben és Budapesten is váltott partnerekkel gyakorolhattam, melyek jól sikerültek. Nagyon várom a hétvégét, jó lenne már a salgótarjáni ringben lenni. Nem elégszem meg a győzelemnél rosszabb eredménnyel. Szeretném ismét jó ökölvívással kiszolgálni a közönséget, ezért a kiütést sem zárom ki!” - jelentette ki.
A Felix Promotion idei első rendezvényén Harcsa Norbert, Darmos József, Laki Róbert, Baranyi Richárd és Bozai Gyula is kesztyűt húz. Az M4 Sport csatorna szombaton, 22 órától közvetít a salgótarjáni sportcsarnokból. Bővebb információért keresse fel a www.felixpromotion.com weboldalt.
Még nincs értékelve