Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A TEK-gálán mindenki megkapta a magáét

Pál István | sajtófotó | 2017.11.24. |
TEK-gála
A TEK-gálán mindenki megkapta a magáét
Minden küzdősportot szerető fanatikus a BOK Csarnok (korábban SYMA Csarnok) felé vette az irányt. Hogy jól döntöttek, azt Budo és Küzdősportgálán tapasztalt hangulat, és a rengeteg mosolygós arc támasztotta alá. Aki személyesen nem tudott jelen lenni az immár ötödször megrendezett eseményen, az sem maradt le semmiről, ugyanis online élőben lehetett követni a történéseket.
Több szőnyegen, ringben zajlottak a küzdelmek, a látványos gálán a K-1, a Kyokushin, a WKF és a Grappling szabályrendszerben megrendezett mérkőzések parázs csatákat hoztak. A civilben sportoló egyenruhások összecsapásai során volt minden: látvány, izgalom, dráma, mosolyok, taps. A pontversenyt a legnépesebb csapattal induló készenlétis rendőrök nyerték a Terrorelhárítási Központ és a Budapesti Rendőrfőkapitányság egységei előtt.
Presztízs MagazinA bemutatómérkőzéseken Görbics Gábor, Gönczi Alex K-1 szabályrendszerben ütközött ellenfelével, a 2020-as tokiói olimpiára készülő Tadissi Martial ás Molnár Dániel a karate szépségeibe avatta be a nézőket. 
Ritka élmény volt élőben látni az orosz különleges alakulat, az Alfa tagjainak bemutatóját, egyet biztosan kijelenthetünk: nem lennénk azoknak a helyében, akik akár az orosz egységgel, akár magyar kollégáikkal kerülnek összetűzésbe éles helyzetben.
A februárban elhunyt Sihán Antal János 9 danos karatemester tiszteletére egy emlékfilmet vetítettek a szervezők, a mozgóképeket Janicsák István verse kísérte.
Presztízs MagazinA díszvendég, Alekszej Ignasov angyali türelemmel, fáradhatatlanul állt a rajongók rendelkezésére, függetlenül attól, hogy egy-egy kézfogás, közös szelfi vagy éppen autogram szerzett felejthetetlen pillanatokat újdonsült tulajdonosa számára.
A Terrorelhárítási Központ rendezvényén mindegyik korosztályra gondoltak a szervezők. Hogy ezt mennyire előrelátóan tették, arra bizonyíték, hogy a legifjabbaktól a legidősebbekig mindenki jól érezhette magát az ingyenes eseményen. Aki az olvasásban leli örömét, az könyvritkaságokkal enyhíthette tudásszomját. Jól jártak azok is, akik a készenlétis rendőrök, tűzoltók, katonák mindennapjai, felszerelései iránt érdeklődnek, ugyanis egyenruhákat, fegyvereket, járműveket láthattak, tapinthattak. A gyerekek körében a kiállított rendőrmotor, illetve a tank volt a legnépszerűbb, sokan felpattantak a kétkerekűre, hogy legalább egy-egy fénykép erejéig egyenruhásnak képzeljék magukat.
Presztízs MagazinAz arra alkalmas korosztályt képviselők helyben kaphattak meg minden információt a rendőrségi, katonasági toborzásról, és teljes képet kaphattak a nemes hivatással kapcsolatos lehetőségekről.
A rendezvényen a Bethesda Gyermekkórház javára lehetett jótékonykodni. Az intézmény a befolyt összeget teljes egészében az égési sérült gyermekek műtéteinél használt nélkülözhetetlen eszköz megvásárlására fordítja.
Folytatás egy év múlva!
 
Még nincs értékelve