Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Teljes a mezőny

Alekszej Ignasov személyében szupersztár a díszvendég

Pál István | archív | 2015.08.14. |
k-1
Teljes a mezőny
A Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező harmadik versenyének díszvendége Alekszej Ignasov lesz. Ugyan a fehérorosz szupersztár, a K-1 egyik legnagyobb alakja nem fog küzdeni, de így is marad elég izgalmas csata, mint azt a párosításokból is lehet látni.
Az augusztus 22-i gála az áprilisi milánói és a májusi spliti állomás után a harmadik lehetőség a harcosoknak, hogy bekerüljenek a novemberi, párizsi döntőbe. A debreceni verseny után még az októberi, panamai viadal győztese is – az első három tornán diadalmaskodó harcoshoz hasonlóan – ringbe léphet a francia fővárosban, ugyanis a négy torna legjobbjai küzdenek meg majd a világbajnoki címért novemberben.
A színvonalas rendezvényen a magyar színeket a hajdúságiak kedvence, a „Csibész” becenevű Balogh Norbert, Benedek Zsolt (mindkettő 72.5 kg), Mihalik György (95 kg) és Görbics Gábor (superfight) képviseli, de már a nyitó mérkőzéseken is nagy küzdelem várható, hiszen mindegyik magyar bajnoki címmérkőzés is egyben.
A debreceni gála rangját mutatja, hogy a Sport TV felvételét 30 ország televíziói veszik át. A hajdúságiaknak személyesen is lehetőségük lesz ott lenni a Főnix Csarnokban az augusztus 22-én 18 órakor kezdődő eseményen.
Jegyek elővételben 1990 Ft, 2990 Ft és 4990 Ft-os áron kaphatók Debrecenben a Kölcsey Központban, a Tourinform debreceni jegyirodájában és a Fórumban (Coffeeshop kávézó, a szökőkút mellett)!
 
 
Presztízs MagazinA PÁROSÍTÁSOK
Nyitó mérkőzések. 60kg (3x2 perc). K-1 magyar bajnoki címérkőzés: Gönczi Alex–Szőke László. 67kg (3x2) K-1 magyar bajnoki címmérkőzés: Géczei Róbert–Szappanos Dávid. 60Kg (3x2) MMA Prestige fight: Cseh-Lantos Renáta–Rácz Irén. 65kg (3x2) K-1 magyar bajnoki címmérkőzés: Éltető Daniella–Andrea Rotaru (román). 75 kg (3x2) K-1 magyar bajnoki címmérkőzés: Jónás Zoltán–Balogh Dávid 
Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező, 3. verseny. 95 kg (3x3): Gökhan Gedik (török)–Kryspin Kalski (lengyel), Manu Payet (francia)–Mihalik György. 72.5 kg (3x3): Musztafa Haida (marokkói)–Benedek Zsolt, Abdallah Mabel (kameruni)–Balogh Norbert. Superfight. 67 kg (3x3). Medhi Zatout–Görbics Gábor. Nők, 54 kg (3x3): Sylvia Juskiewicz (lengyel)–Anissa Meksen (francia). 
Még nincs értékelve