Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Valóra vált álom

Gyerekkora óta vágyott a debreceni szereplésre a címmeccsre készülő Balogh Dávid

Pál István | archív | 2015.08.17. |
k-1
Valóra vált álom
A fehérorosz szupersztárért, Alekszej Ignasovért rajonghatnak, Balogh Dávidnak pedig szurkolhatnak a küzdősportok szerelmesei. A Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező harmadik, debreceni versenyének díszvendége ugyanis a fehérorosz szupersztár lesz, a Fontana SE versenyzőjének pedig gyerekkori álma válik valóra azzal, hogy ringbe léphet. Igaz, nem a világbajnoki selejtező keretein belül, hanem a nyitó mérkőzések közül az utolsón. Az összecsapás tétje a 75 kilogrammos magyar bajnoki cím, Balogh ellenfele Jónás Zoltán lesz.
Nem ismerjük egymást személyesen, de videón láttam egy-két mérkőzését – mondta Balogh Dávid vetélytársáról. – Elterveztük a taktikát, amellyel győzhetek, de ezt érthető okokból nem árulom el. Nagyon remélem, hogy végül az én kezemet emelik a magasba.”
 
A debreceni versenyző rutinosnak számít, mégis izgatottan várja a küzdelmet. „Nagy megtiszteltetés lesz ringbe lépni, gyerekkori álmom válik valóra. Az összes K-1-gálán ott voltam 2003 óta, de ez címmérkőzés. Rengeteget edzettem, az egész nyarat végigdolgoztam Nagy Zsolttal és Hutai Lászlóval, valamint menedzseremmel, Katona Attilával. Egyelőre nem stresszel a gála, majd ha ott leszek… Más lehet Debrecenben ringbe lépni, ott lesznek a barátok, ismerősök, örülök, hogy végre lesz rá lehetőségem otthon is megmutatni magam, eddig arra voltam a legbüszkébb, hogy a bilbaói Európa-bajnokságon képviselhettem a hazámat” – lőtte be a szereplés értékét Dávid.
 
Presztízs MagazinKorábbi kézsérülése is a múlté már, úgyhogy a szurkolók egy nagy küzdőt láthatnak majd. „Semmi sem hátráltatott a felkészülés során, minden jól sikerült. Aki szeretne egy színvonalas K-1-gálát látni, annak érdemes rááldoznia az estét, és szurkolnia a magyaroknak, a debrecenieknek” – buzdította az érdeklődőket Balogh Dávid.

A debreceni gáláról a Sport TV készít felvételt, azt 30 ország televíziói veszik át. 
Jegyek elővételben 1990 Ft, 2990 Ft és 4990 Ft-os áron kaphatók Debrecenben a Kölcsey Központban, a Tourinform debreceni jegyirodájában és a Fórumban (Coffeeshop kávézó, a szökőkút mellett)!
 
Még nincs értékelve