Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Változás a női négyestorna mezőnyében!

Presztízs Sport | archív | 2015.09.02. |
Muaythai Mania
Változás a női négyestorna mezőnyében!
A BSK-ban szeptember 12-én, 18 órától megrendezésre kerülő Muay Thai Mánia 9 viadalon női négyestornát is beiktattak a programba a szervezők. A gála főmeccsét Görbics Gábor vívja, a Venum újdonsült profi K-1 világbajnoka egy igazi muaythai-klasszissal, Phetsangkhat „Check Bin” Deóval csap össze.
A hölgyek négyestornáján a súlyhatár 63,5 kilogramm, nézzük a mezőnyt!
 
Alig tettük közé a hölgyek tornájának résztvevőiről szóló anyagunkat, máris változásról kell beszámolnunk: az egyik esélyes, Földvári Judit sérülés miatt kénytelen volt visszalépni. A helyére beugró Nagy Fruzsina is minőséget képvisel, a Thor Gym-hez tartozó, Peszlen Ferenc által felkészített harcos manapság inkább az MMA-t részesíti előnyben, a HFC versenyzője. Technikáján jócskán nyoma van a Re-Gym-es múltnak, képzett, jól ütő, rendkívül kemény térdesekkel operáló versenyző. 
 
Bélik Tímea
A női mezőny legifjabb versenyzője WKF interkontinentális-bajnoki címet tudhat magáénak, kérdés, a muay thai stílus mennyire fekszik majd neki… 
 
Rácz Irén
A debreceni tanárnő régi motoros a szakmában, ökölvívásban többszörös felnőtt magyar bajnok, de MMA-ban is a legjobbak közé tartozik itthon. A muay thai sem idegen számára, harci kedve, tapasztalata, mindenki számára veszélyes ellenféllé teszi. Igazi nagy küzdő, nem ismer elveszett meccset. 
 
Kovács Alexandra
A Muaythai Mánia ütközetein pallérozódott, ismerős számára a jó hangulatú gálák légköre, de kempóban is sikeres pályafutást is tudhat maga mögött. Nagyon szeretné megszerezni a tornagyőzelmet, kvalitásai alapján erre jó esélye van. 
 
Muaythai Mánia
2015. szeptember 12. BSK (Budapest Szentendrei út 89-95) a PP Center területén.
 
Még nincs értékelve