Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Vigyázat, Gáspár Laci nem fél az öklét használni!

Ketrecharcossá változott a Playback Párbaj házigazdája

k1.hu | k1.hu | 2017.02.09. |
Bellator, Gáspár Laci, k-1
Vigyázat, Gáspár Laci nem fél az öklét használni!
Gáspár Laci vérbeli ketrecharcossá változott és bizonyította, hogy modern kori gladiátorként is megállná a helyét a ringben. A Playback Párbaj házigazdája még az ütő- és rúgóerejét is lemérte az április 14-i Bellator Budapest 2017 gála sajtótájékoztatóján, ahol a világ legjobb MMA és K-1 harcosainak küzdelmeit jelentették be.
Verejték, adrenalin és vérre menő harc a ringben: ez a világ egyik legnépszerűbb küzdősportja, az MMA. Firenze, Torino, Belfast és London után április 14-én Budapestre, a Papp László Sportarénába látogat az amerikai Bellator ketrecharc rendezvénysorozat. A gálán, amit a világ 140 országában az RTL Spike közvetít majd, a földkerekség legjobb harcosait láthatjuk kiélezett küzdelmekben. Gáspár Laci, a csatornán futó nagy sikerű Playback Párbaj házigazdája az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón megmutatta, hogy bizony ő is megállná a helyét modern kori gladiátorként. A tavaszi rendezvényen ringbe lépő Laszák Zoltán K-1 világbajnok egy rögtönzött edzést vezényelt az énekesnek, aki ketrecharcosnak öltözve az ütő- és rúgóerejét is lemérte egy bokszgép segítségével. A számláló mutatója szerint Lacit nem kell félteni, lazán megvédené magát egy sötét sikátorban.
 
Presztízs Magazin„Gyermekkoromban kick-boxoltam és szorgosan jártam is az edzésekre, de aztán amikor versenyekre vittek volna, az anyukám féltett, így a kérésére abbahagytam. De a mai napig nézem a tévében az MMA és a K-1 mérkőzéseket és nagyon várom már az április 14-i Bellator gálát, ahol személyesen is ott leszek. Nagyon fogok drukkolni Laszák Zolinak, akinek a személyében egy jámbor, szerény embert ismertem meg. Ő az ütéseket tekintve világbajnok, én pedig bizonyítottam most neki, hogy a rúgásban vagyok az” – nyilatkozta viccelődve a bokszgép előtti pillanatokról Laci.
 
A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Bellator Budapest 2017 gálán MMA- és kick-box-mérkőzéseket rendeznek: többek között hazai és nemzetközi sztárok lépnek a szorítóba. Borics Ádám az amerikai Anthony „Pretty Boy” Taylor ellen küzd meg, Győrfi Csaba az évszázad K.O.-jának birtokosával Raymond Danielsszel (USA) csap össze. Az esemény főattrakciója természetesen Laszák Zoltán mérkőzése lesz: K-1 szabályrendszerben védheti meg tavaly elnyert világbajnoki címét egy visszavágó keretében, a francia Karim Ghajjival szemben. A rendezvény sztárvendége a brazil jiu-jitsu alapítója, a legendás ketrecharcos, Royce Gracie.
 
 
Még nincs értékelve