Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Médiaajánlat

 

"Az érték tekintélye" - ez a mottó írja le a legpontosabban a Presztízs Magazin print és online felületének tartalmát egyaránt.

Pannon Presztízs Magazin

A havonta megjelenő közéleti információs magazin célkitűzése, hogy bemutassa mindazt az értéket, ami hazánkban megtalálható. Teret enged azoknak is, akik bár kiszorultak a celeb világból, életükkel, munkájukkal példát mutatnak mindannyiunknak. A gazdaság és a közélet meghatározó szereplői, tehetséges alkotók, hagyományt teremtő és őrző emberek, magával ragadó történetek, érdekességek a fő témái a lapnak.

Partnereink kampányait, kommunikációs üzeneteit széles körben, garantáltan a megfelelő célközönséghez juttatjuk. Ezt a hatékony információátadást segíti magazinunk terjesztése is, amely három lépésben zajlik:


1. Magyarország közel kétezer helyén - a többi között színvonalas szállodákban, szalonokban, kulturális-centrumokban - ingyenesen hozzáférhető kiadványunk.
2. Árus forgalomban, újságárusoknál is megvásárolható a Pannon Presztízs Magazin.
3. A terjesztés direkt marketing rendszerét helyeztük előtérbe a harmadik fázisban, vagyis az újságban megjelent partnereinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy az általuk igényelt lapmennyiséget saját ügyfeleikkel folytatott kommunikációra használják.

presztizs.com

Online felületünk a magazintól külön, azonban azzal mégis szorosan együttélve működik. A mindennapok, a hazai és a világ eseményeivel, elsősorban aktuális közéleti, gazdasági, kulturális, tudományos kérdésekkel foglalkozó írásokat talál a honlapon. Fontos szempont számunkra a háttér, a hírek mögötti tartalom feltárása, olyan plusz információk átadása, amelyet a hírportálok rövid informális cikkeiben nem talál meg az olvasó. A presztizs.com ugyanúgy, mint a magazin a legfontosabbnak az értékek közvetítését tartja.

A Pannon Presztízs nem csak szavakkal, de tettekkel is az értékek mellé áll. Partnereinkkel, akikkel hosszútávú, kölcsönös együttműködésre törekszünk rendszeresen támogatunk olyan kezdeményezéseket, melyek a Kárpát-medence értékeinek megmentését tűzik ki célul.

Ajánlat

Ügyfeleinknek személyre szabottan kínáljuk a legmegfelelőbb ajánlatot,
ezért kérdéseivel kérjük keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

70/396-8447
pentacool [at] vipmail [dot] hu

Kelet-Magyarország: Kelet-Radiál Bt.
70/771-0632
forgo18 [at] freemail [dot] hu